nand_init error

Discussion in 'Other Flashing Hardware & Software' started by The Mole, Oct 30, 2008.

Oct 30, 2008

nand_init error by The Mole at 4:23 PM (1,404 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. The Mole
    OP

    Member The Mole GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 3, 2007
    Messages:
    100
    Country:
    United Kingdom
    Hello,

    I have had my N card clone (xpress card) for a good while now and had decided to upgrade from firmware 1.23. I have backed up all contents of my card and have tried to run the upgrade.

    However i get to the stage where i need to double click the NAND_ALL file and i get the error message nand_init error.

    I am trying to carry out the update on windows Vista and i have read though a few other posts and have seen this is semi common problem on Vista computers.

    What i need to know is what i can do to upgrade my firmware or is it "game over" for the card.

    Cheers in advance for any help
     
  2. leinad

    Member leinad GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 30, 2007
    Messages:
    409
    Country:
    Germany
    Can you still access the USB-Saveblock mode ? If yes: Go into it and run the NAND_ALL file on Windows XP, that should work
     
  3. The Mole
    OP

    Member The Mole GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 3, 2007
    Messages:
    100
    Country:
    United Kingdom
    The card seams to be working fine, just can't seam to get it to update. Guess its a Vista issue, i will take it to a mates who has XP and try that. Cheers
     

Share This Page