My wii wont stop reading the disc.

Discussion in 'Wii - Hacking' started by dai-a, May 17, 2009.

May 17, 2009
  1. dai-a
    OP

    Member dai-a GBAtemp Fan

    Joined:
    May 16, 2009
    Messages:
    351
    Location:
    Springville Utah
    Country:
    United States
    MY wii wont stop reading the disc. The only way i can stop it is by unplugging the back :/
    Is there anyway i can stop it from reading the disc when its off? I installed softmii just barely. and it wont stop reading the disc.

    And if anybody can send me the madworld theme i would really appreciate it. I have MSN and AIM so just pm me if you will send it [​IMG] cause softmii.org is down [​IMG]


    Oh and what is bootmii?
     
  2. Omgwtfisthat

    Member Omgwtfisthat GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Messages:
    166
    Country:
    Australia
    Use preloader .29 as opposed to .28. The spinning disc is a known bug of v.28
     
  3. dai-a
    OP

    Member dai-a GBAtemp Fan

    Joined:
    May 16, 2009
    Messages:
    351
    Location:
    Springville Utah
    Country:
    United States
    Where can i download it? [​IMG] and would i just do the same stuff as i did with .28?
     
  4. FenrirWolf

    Member FenrirWolf GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Nov 19, 2008
    Messages:
    4,343
    Location:
    Beaverton, OR
    Country:
    United States
    You can download it from Wiibrew and yes.
     
  5. Shinigami Kiba

    Member Shinigami Kiba GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 28, 2007
    Messages:
    606
    Country:
    Macedonia, The Former Yugoslav Republic of
    the other day something like this happened to me as soon as bootmii loaded up on startup, i had no disc in the system and you know the buzz it makes when you turn it on with no disc? Well that never stoped, it just kept making that noise, i turned it off, then back on and it all worked normally after that.

    I didn't have preloader yet then, just bootmii and 3.2E
     
  6. dai-a
    OP

    Member dai-a GBAtemp Fan

    Joined:
    May 16, 2009
    Messages:
    351
    Location:
    Springville Utah
    Country:
    United States
    do i replace the hacks.ini
    in the root of the sd with the new one that comes with preloader .29?
     
  7. icebrg5

    Member icebrg5 GBAtemp Addict

    Joined:
    Apr 1, 2007
    Messages:
    2,326
    Country:
    United States
    run the hacks remover tool first to get rid of the .28 hacks before installin .29 hacks.
     
  8. dai-a
    OP

    Member dai-a GBAtemp Fan

    Joined:
    May 16, 2009
    Messages:
    351
    Location:
    Springville Utah
    Country:
    United States
    LOL i got owned. i want the .28 again cause i think its required for softmii.
    but i cant run the hack remover for .29 [​IMG]
     

Share This Page