1. luxe001

    OP luxe001 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Oct 24, 2020
    Messages:
    3
    Country:
    Italy
    My switch, after update to 10.2 (hekate 5.3.3 + Atmosphere) show a black screen and not boot to hetake Home (i'm using autorcm). BUT IF a put usb-C using and TEGRA on PC, hekate logo appear after 2 seconds and go to home 5.3.3. I enable emuMMC too ....but ...nothing. Before update 10.2 boot without problems. IF I disable autorcm the boot is regular with OFW.

    any suggest ?
     
  2. GCS

    GCS Don't ask it, ALWAYS Backup the NAND!
    Member

    Joined:
    Sep 10, 2020
    Messages:
    270
    Country:
    Turkey
    Try updating Atmosphere to the latest version if you haven't already also, try deleting and re-downloading the bootloader folder from here.
     
    Last edited by GCS, Oct 24, 2020
  3. luxe001

    OP luxe001 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Oct 24, 2020
    Messages:
    3
    Country:
    Italy
    Nothing....i try that !:cry:

    I have :
    Hekate 5.3.3
    Atmosphere 0.14.4
     
  4. GCS

    GCS Don't ask it, ALWAYS Backup the NAND!
    Member

    Joined:
    Sep 10, 2020
    Messages:
    270
    Country:
    Turkey
    Did you try replacing the bootloader folder too? And does this happen only on EmuNAND cfw, can you boot into SysNAND with cfw?
     
    Last edited by GCS, Oct 24, 2020
  5. jajamundo

    jajamundo GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Aug 28, 2009
    Messages:
    297
    Country:
    United States
    Delete all CFW stuff from your SD Card (Hetake and atmosphere folders). Download and install everything clean. If you had a theme installed make sure to delete that folder too.

    Did you update using a offline method? If yes, did make sure the update matches with your SD format (Fat32 or Exfat)
     
    GCS likes this.
  6. luxe001

    OP luxe001 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Oct 24, 2020
    Messages:
    3
    Country:
    Italy
    The update was downloaded before doing each mod (1 month ago) never installed. Yesterday (offline) i installed cfw with fw 10.1 and update to fw 10.2. At this point i update CFW too at last release....with black screen problem

    I try to do so (tell me if is true pls):
    Format SD CARD Exfat
    build sd with all folders (atmosphere 0.14 etc...)
    Inject Hetake 5.3.3
    build emuMMC partition and activate


    a quesiton: i must inject payload (in rcm mode) every time when i shutdown consolle or injecting emummc the cfw boot is auto without rmc mode.?
     
    Last edited by luxe001, Oct 25, 2020
  7. Draxzelex

    Draxzelex GBAtemp Legend
    Member

    Joined:
    Aug 6, 2017
    Messages:
    12,700
    Country:
    United States
    In order to boot CFW, you have to perform the exploit when the console turns off meaning you have to inject the payload.
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - switch, screen, black