Hacking My PSP Can't play games

JotaPedro

Member
OP
Newcomer
Joined
Jan 15, 2018
Messages
13
Trophies
0
Age
21
XP
96
Country
Brazil
I Bought a used PSP this week, unlocked him, but, when I put ISO games, the game just stops working/don't load it/crashes
I already lost my head trying to fix this, unlocking him over and over again, fabric reseting him, but nothing happens, I still can't play digital games!
Only the emulators work, I tried the NitePR hack, but I couldn't manage to get it on
Please.
HELP
ME!
 

JotaPedro

Member
OP
Newcomer
Joined
Jan 15, 2018
Messages
13
Trophies
0
Age
21
XP
96
Country
Brazil
I tried all of them
None worked
also, the PSP says the the data is corrupted when I try to play eboots
And now everytime I put Isos in it, it just show the broken square icon and says the data is corrupted
I just can't understand why this is happening!
 

brunocar

Well-Known Member
Member
Joined
Aug 14, 2017
Messages
826
Trophies
0
Age
40
XP
2,193
Country
Argentina
I tried all of them
None worked
also, the PSP says the the data is corrupted when I try to play eboots
And now everytime I put Isos in it, it just show the broken square icon and says the data is corrupted
I just can't understand why this is happening!
i remember something like this happening to me, i think it had something to do with some VSH settings or a plugin
 

JotaPedro

Member
OP
Newcomer
Joined
Jan 15, 2018
Messages
13
Trophies
0
Age
21
XP
96
Country
Brazil
Must be bricked
Well
I've seen some bricked 3DS, and thought to myself that brick is when the device don't give any sign of life indepedent of what you do
But I'll see if It's really bricked...

--------------------- MERGED ---------------------------

what model ?
maybe is your memorycard
PSP2001 model 02g(well, I think this is right...)
 

brunocar

Well-Known Member
Member
Joined
Aug 14, 2017
Messages
826
Trophies
0
Age
40
XP
2,193
Country
Argentina
I don't have any
All I did was unlocking him with the pro update and later used the infinite to rest lie that
And still
I can only play UMD game
hmm, you did say you had nitePR, thats a plugin, so i asumed you had other plugins. have you tried reseting your console? try removing the memstick and reformating the console, that way it only deletes whatever is in the console itself and not the games, dunno if it will delete the hack but if it does, install the PRO C2 CFW without infinity.
if thats a bit too risky for your liking then try changing from PRO C2 to LME
 

JotaPedro

Member
OP
Newcomer
Joined
Jan 15, 2018
Messages
13
Trophies
0
Age
21
XP
96
Country
Brazil
hmm, you did say you had nitePR, thats a plugin, so i asumed you had other plugins. have you tried reseting your console? try removing the memstick and reformating the console, that way it only deletes whatever is in the console itself and not the games, dunno if it will delete the hack but if it does, install the PRO C2 CFW without infinity.
if thats a bit too risky for your liking then try changing from PRO C2 to LME
Did that
Still the same happens at the games
Won't load
Crashs
Or the corrupted data issues
I can't say I'm not disapointed..
 

brunocar

Well-Known Member
Member
Joined
Aug 14, 2017
Messages
826
Trophies
0
Age
40
XP
2,193
Country
Argentina
Did that
Still the same happens at the games
Won't load
Crashs
Or the corrupted data issues
I can't say I'm not disapointed..
once you disable plugins you gotta restart VSH or the whole console so that the changes apply, simply disabling them wont do anything
 

JotaPedro

Member
OP
Newcomer
Joined
Jan 15, 2018
Messages
13
Trophies
0
Age
21
XP
96
Country
Brazil
Please for better help, as you already stated you had a PSP2001.
But what about the Custom Firmware you tried to install and the Version you are atm.
First I tried the CFW Pro C2 6.61
Then I removed it and tried the Pro C3
Removed it again
Reformated the PSP
Installed the Pro C2 with the infinity
Reformated again
Installed LME
The same problem happened
I some of my friends(and some people on this Thread) said that I should change the Memory stick to see if something changes, and that's what I'm RN, I already ordered one an it's expected to come in day 31, until then, only 3DS and Ace Attorney to play.
 

Alex90

Member
Newcomer
Joined
Jul 4, 2016
Messages
12
Trophies
0
XP
128
Country
Romania
as someone said above .emulators work if u put them in the GAME folder and without the need of a custom firmware if i remember right. but for the iso/cso games u need to make urself an ISO folder in the root.and before trying the games did u check if the cfw is active,cause i know i had a pro b9 onetimes that required to be activated everytime i opened te psp
 

Site & Scene News

Popular threads in this forum

General chit-chat
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
    denpafan @ denpafan: swag