Movie At Startup?

Discussion in 'M3 Adapter' started by rockstar99, Sep 24, 2009.

Sep 24, 2009

Movie At Startup? by rockstar99 at 3:58 PM (877 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. rockstar99
    OP

    Member rockstar99 Hi

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    7,375
    Location:
    Toronto
    Country:
    Canada
    Is ther any way to edit the movie which starts up when sakura is loading the pink one with the leafts flying around the logo i think its the splash.ani but i cant find tools to change it
     
  2. Flame

    Member Flame Me > You

    Joined:
    Jul 15, 2008
    Messages:
    3,412
    Country:
  3. rockstar99
    OP

    Member rockstar99 Hi

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    7,375
    Location:
    Toronto
    Country:
    Canada
    oh well that sucks it looks bad with other themes
     
  4. dohclude

    Member dohclude GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 12, 2006
    Messages:
    384
    Location:
    The Patch Walks!
    Country:
    United States
    you can however remove it altogether by simply deleting the splash.ani file. It works for me anyways.
     
  5. dhjohn

    Member dhjohn GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 9, 2009
    Messages:
    124
    Country:
    United States
    I checked this, and it does remove the top-screen movie. The bottom screen "Loading" pic. is still there however. If a way it turn this to a bloack acreen with "Loading" on it was found, this would be perfect for me.
    ~dhjohn
     

Share This Page