Moonshell work for Akaio?

Discussion in 'Acekard' started by VistaXP, Apr 20, 2009.

Apr 20, 2009

Moonshell work for Akaio? by VistaXP at 7:41 AM (1,465 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. VistaXP
    OP

    Newcomer VistaXP Member

    Joined:
    Apr 10, 2009
    Messages:
    15
    Country:
    United States
    I can't get Moonshell to function properly, sometimes it works and sometimes I get a pink error message:

    I've done the following...
    Reformatted using Panasonic format software.
    Download latest Akaio loader.
    Also tried beta 10, didn't work either.

    What am I doing wrong?
     
  2. BoxShot

    Member BoxShot Chiyo-chan :3

    Joined:
    Dec 18, 2008
    Messages:
    3,447
    Location:
    Middle of the ocean.
    Country:
    United States
    If thats the bottom screen well it always says that. Unless the top says application halted then it should run so I guess just wait a little longer.
     
  3. VistaXP
    OP

    Newcomer VistaXP Member

    Joined:
    Apr 10, 2009
    Messages:
    15
    Country:
    United States
    Yeah, it says Application halted.

    Black screen on top with text, saying Detect FAT32
    Fatel error: Log file size error!!

    What does that mean?

    Here's my logbuf.txt fi that helps.

     
  4. Vague Rant

    Member Vague Rant Deceptively cute

    Joined:
    Aug 7, 2008
    Messages:
    1,980
    Location:
    Melbourne
    Country:
    Australia
    Try deleting logbuf.txt.
     
  5. klopfdreh

    Member klopfdreh GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    147
    Country:
    Germany
    I'm also using akAIO 1.4.1 Propper with the newest loader and start moonshell 2.00 out of dskiosk, its working perfectly. May you try to reinstall moonshell from stratch and see if this works for you.
     

Share This Page