Monnshell2 3in1 detection

Discussion in 'Acekard' started by TheDarkSeed, Sep 21, 2009.

Sep 21, 2009
  1. TheDarkSeed
    OP

    Member TheDarkSeed I'm a pretentious sack of shit

    Joined:
    May 11, 2009
    Messages:
    1,180
    Location:
    Carson
    Country:
    United States
    Yo can Moonshell2 detect the EZflash 3in1 PLUS? 'cause it dosen't look like it. It says that it dosent detect any expansion pack.
    does it even detect the regular one?
     
  2. Yuan

    Member Yuan GBAtemp Maniac

    Joined:
    Oct 1, 2007
    Messages:
    1,271
    Country:
    Brazil
    It detects my EZFlash 3 in 1 (regular one). When I boot Moonshell he says "16384 Kbyte M3ExtPack detected"

    But where does it use extra memory?
     
  3. jeffro

    Newcomer jeffro Advanced Member

    Joined:
    Jan 24, 2009
    Messages:
    90
    Location:
    Spijkenisse
    Country:
    Netherlands
    No extension memory detected here.
     
  4. TheDarkSeed
    OP

    Member TheDarkSeed I'm a pretentious sack of shit

    Joined:
    May 11, 2009
    Messages:
    1,180
    Location:
    Carson
    Country:
    United States
    I think it has something to do with the image viewer. None the less, I would like to try it out.
    Hmm, they stopped selling the regular 3in1 expansion paks huh. Oh well, I guess I'll have to wait and see if they add compatability for the 3in1 PLUS...
     
  5. rockstar99

    Member rockstar99 Hi

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    7,375
    Location:
    Toronto
    Country:
    Canada
    it dectes mine too
     

Share This Page