might and magic: clash of heroes

Discussion in 'NDS - ROM Hacking and Translations' started by magicksun, Dec 2, 2009.

Dec 2, 2009
  1. magicksun
    OP

    Member magicksun GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 14, 2009
    Messages:
    464
    Location:
    Argentina
    Country:
    Argentina


  2. Kuragari Ryo

    Member Kuragari Ryo Demon Fox

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    130
    Location:
    The House Within the Reflection, Ryo Manor
    Country:
    United States
    It didn't want to work in my R4 + YSmenu either~

    Ah well, I can wait.
     
  3. magicksun
    OP

    Member magicksun GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 14, 2009
    Messages:
    464
    Location:
    Argentina
    Country:
    Argentina
    why , when one game release , i cant wait to the parche , when the mario parch for the r4 release , i play it 3 hours , and throw it jaja
     
  4. Bryce

    Member Bryce GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 5, 2004
    Messages:
    342
    Country:
    Parche? Patch?

    Haha, this game got good reviews. Wanna try it out.
     
  5. Evo87

    Newcomer Evo87 Newbie

    Joined:
    Mar 25, 2008
    Messages:
    5
    Country:
    United Kingdom
    I've tried it on my Acekard 2i on Akaio 1.5 and its not worked. It loads up the small company logos etc then music plays but black screen. So you will have to just wait patiently
     
  6. Melly Pix

    Member Melly Pix Gbatemp's Lady Vulpix

    Joined:
    Jul 14, 2009
    Messages:
    177
    Location:
    Kelowna, B.C.
    Country:
    Canada
    Hmmm, so we're waiting for the AntiPiracy Patch for this rom in order to work on almost every card
    The M3 DS Real cannot run the game with the latest m3 sakura or touchpod firmware
    the antipiracy seems to appear as a black screen (but still with volume running) after showing all the developers logos and the "liscensed by nintendo"
    anyways, just gotta be patient and hope one comes by soon ^^
    it's only been uploaded approxamitely 20 hours
    less than a day of course
     
  7. Shintek

    Newcomer Shintek Member

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    35
    Location:
    Germany
    Country:
    Germany
    There are over 400 piracy checks troughout the game, will take a couple of days to fix em all.
     
  8. magicksun
    OP

    Member magicksun GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 14, 2009
    Messages:
    464
    Location:
    Argentina
    Country:
    Argentina
    but when the parche come out , the r4 like ever , never work, sooo wee got to wait more and more time hahaha [​IMG]
     
  9. ZANZAROTH

    Member ZANZAROTH GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 27, 2008
    Messages:
    104
    Location:
    At the back of your mind bothe
    Country:
    Netherlands
    dude again with the parche... its PATCH learn to write propperly already
     
  10. ninchya

    Member ninchya GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 22, 2009
    Messages:
    172
    Location:
    ASIA!!!!!
    Country:
    United States
    lawl its a parche!!!! im looking for a PARCHE for this game tooo lol
    400 Anti piracy checks?!!?!?!??!? ITS ALMOST OVER 9000!!!!! LAWL
     
  11. taken

    Member taken GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Dec 23, 2008
    Messages:
    520
    Location:
    United Kingdom
    Country:
    United Kingdom
    there is a patch for this game it's called Rudolph child's play patch
     
  12. Zane

    Member Zane Ace Wizard

    Joined:
    Mar 22, 2008
    Messages:
    650
    Location:
    Sweden, Falkenberg
    Country:
    Sweden
    That thing actually works for this game?
     
  13. magicksun
    OP

    Member magicksun GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 14, 2009
    Messages:
    464
    Location:
    Argentina
    Country:
    Argentina
    I dont know how write , i know i baddd inglish [​IMG] And i don't care [​IMG]
     
  14. magicksun
    OP

    Member magicksun GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 14, 2009
    Messages:
    464
    Location:
    Argentina
    Country:
    Argentina
    yeah , that patch , i use it in assasin creed 2 , i will trie it
     
  15. KingClitoris

    Newcomer KingClitoris Member

    Joined:
    Jan 16, 2009
    Messages:
    33
    Country:
    United States
    That patch doesn't work. It doesnt recognize it =/
     
  16. I am r4ymond

    Member I am r4ymond PFE

    Joined:
    Sep 18, 2009
    Messages:
    1,703
    Location:
    Ionia
    Country:
    United States
    Can you link me to the patch, so that I could give it a try to see if it works?
     
  17. KAge56

    Newcomer KAge56 Member

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    46
    Country:
    United States
    i can vouch that it doesn't work.

    "universal code not found" or something relatively close error.
     
  18. KingClitoris

    Newcomer KingClitoris Member

    Joined:
    Jan 16, 2009
    Messages:
    33
    Country:
    United States
  19. Crystal the Glaceon

    Member Crystal the Glaceon GBAtemp Inkling™ Squishies~

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    14,721
    Location:
    Inkopolis
    Country:
    Antarctica
    Has anyone tested this on M3 Real? Or is it even worth the test?
     
  20. Kuragari Ryo

    Member Kuragari Ryo Demon Fox

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    130
    Location:
    The House Within the Reflection, Ryo Manor
    Country:
    United States
    I don't think that universal patch dealie works yet with it period; it'll keep saying something about "universal code not found".

    It worked for Kaijuu Busters though.
     

Share This Page