megaman x2 on snemuk ds

Discussion in 'NDS - Emulation and Homebrew' started by Jerme, Oct 4, 2008.

Oct 4, 2008

megaman x2 on snemuk ds by Jerme at 7:08 AM (1,463 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. Jerme
    OP

    Banned Jerme Banned

    Joined:
    Aug 31, 2008
    Messages:
    172
    Country:
    United States
    when i try to play the fisrt level the screen just scrolls then the ds freezes i heard the rom works fine, fine like a fine girl
     
  2. granville

    Member granville GBAtemp Goat

    Joined:
    Aug 24, 2007
    Messages:
    4,977
    Location:
    Naples, Florida
    Country:
    United States
    The first Megaman X works fine. But X2 and X3 have a special chip called the C4 that helps with the sprite animations. The sprites will not show up in game.
     
  3. Jerme
    OP

    Banned Jerme Banned

    Joined:
    Aug 31, 2008
    Messages:
    172
    Country:
    United States

Share This Page