Mario Hoops hangs

Discussion in 'NDS - Console and Game Discussions' started by kroogar, Sep 16, 2006.

Sep 16, 2006

Mario Hoops hangs by kroogar at 12:44 PM (780 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. kroogar
    OP

    Newcomer kroogar Member

    Joined:
    Jan 26, 2006
    Messages:
    24
    Country:
    My kids have each an NDS with a G6. I installed Mario Hoops (Safe mode, no trim) on both of them and they both started perfectly. Now I have a problem with one of them - the other works perfectly. On this one the game hangs after the initial screen (Square Enix and Nintendo). Then it goes all white and nothing happens... Maybe I should mention that on this NDS the save games of another game (New Super Mario) corrupts from time to time which they have never done on the other one... dunno if it helps...

    I just this morning copied the v4.3 loader files onto them.

    Any clues?

    ./kroogar
     
  2. Lloyd14

    Member Lloyd14 GBAtemp Regular

    Joined:
    May 9, 2006
    Messages:
    223
    Location:
    Iselia
    Country:
    Netherlands
    Yeah, i have a G6 Lite myselfe so, the game runs good but sometimes it hangs, but no problem it is saved then.
    I dunno what the new version of G6 u disk manager is but download it and then rewrite them again.
    I had pproblems with the old version to.
    If u don't install it you cant play the new games.
    ( Delete the games and write them againn ).
     
  3. SD5k

    Member SD5k GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 21, 2006
    Messages:
    113
    Location:
    Vlissingen, The Netherlands
    Country:
    Netherlands
    For starters you could try the new v4.4 loader, you can find a link for it in the G6 subforum.
     
  4. kroogar
    OP

    Newcomer kroogar Member

    Joined:
    Jan 26, 2006
    Messages:
    24
    Country:
    It turnbs out that the card that works in one of my NDS's won't work in the other. So it seems to be the NDS that has the problem. Is there any way to completely reset the NDS and reperform the entire flashing process?

    ./kroogar
     
  5. SD5k

    Member SD5k GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 21, 2006
    Messages:
    113
    Location:
    Vlissingen, The Netherlands
    Country:
    Netherlands
    Sure, just do the whole flashing process all over again.
     

Share This Page