M4 Real and GBA Codes

Discussion in 'NDS - Flashcarts and Accessories' started by jojarth, Aug 17, 2009.

Aug 17, 2009

M4 Real and GBA Codes by jojarth at 7:22 PM (1,221 Views / 0 Likes) 7 replies

  1. jojarth
    OP

    Newcomer jojarth Newbie

    Joined:
    Aug 17, 2009
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    I think I already know the answer, but I figured I would ask you guys before giving in.

    Goal: Use my M4 Real card to get cheat codes on my Slot 2 device (A GBA game in this case).

    Equipment:
    1 M4 DS Real Card
    1 2 gig micro SD card
    1 Final Fantasy 5 Advanced GBA cartidge (really any game though)

    Is this possible?

    Thanks ahead of time for your help!
    -J
     
  2. Escape

    Member Escape GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 3, 2008
    Messages:
    532
    Country:
    United States
    do you mean M3? lol.
    I don't think it's possible...
     
  3. jojarth
    OP

    Newcomer jojarth Newbie

    Joined:
    Aug 17, 2009
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    Whoa... how did I miss that? Yeah, I mean M3. I think it was all that R4\M3 stuff I was reading before hand...

    I didn't think it was possible, but I thought I would ask anyways. I guess it is off to buy a cheat device... or save money and grind for gold/levels anyways.

    Thanks a bunch!
     
  4. Whizz

    Member Whizz When things don't go right, go left.

    Joined:
    Nov 20, 2007
    Messages:
    628
    Location:
    Turn around...
    Country:
    Netherlands
    You can use cheats.
    CTRL + F -> GBA games
     
  5. Tokiopop

    Member Tokiopop Caffeine fiend

    Joined:
    Apr 14, 2009
    Messages:
    1,833
    Location:
    UK
    Country:
    United Kingdom
    Dayum. Do any other flashcarts offer that feature?
     
  6. PettingZoo

    Member PettingZoo yesss

    Joined:
    Oct 5, 2008
    Messages:
    1,707
    Location:
    in the trap
    Country:
    Australia
    Sweet, never thought of this. Pokemon hacks, here I come.
     
  7. jojarth
    OP

    Newcomer jojarth Newbie

    Joined:
    Aug 17, 2009
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    I must be stupid\blind. The only thing I can see on that (very helpful) document is how to use Cheats for GBA roms, and that requires some sort of slot 2 gba device.

    In my slot 2, I have the actual game, I do not have any M3 Slot 2 devices.

    Am I stupid\blind?

    Thanks!

    -J
     
  8. how_do_i_do_that

    Member how_do_i_do_that Blue Wizard is about to die.

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    4,814
    Country:
    Antarctica

Share This Page