M3i Zero Question.

Discussion in 'M3 Adapter' started by Quick-zeno, Aug 10, 2009.

Aug 10, 2009

M3i Zero Question. by Quick-zeno at 7:52 AM (816 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. Quick-zeno
    OP

    Member Quick-zeno GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 14, 2009
    Messages:
    151
    Country:
    Canada
    I've seen a few videos of people setting up the M3i, but i was wonder, because they never showed this.

    Can you run the old M3 reals firmware (Touch pod i believe) On the new M3i.
    I seen some sort of a boot loader when you 1st boot it.

    Any ideas.
     
  2. BoxShot

    Member BoxShot Chiyo-chan :3

    Joined:
    Dec 18, 2008
    Messages:
    3,447
    Location:
    Middle of the ocean.
    Country:
    United States
    Yes since the M3i0 uses the same exact firmware as the normal M3DS. Everyone prefers sakura so you don't really see it in vids. [​IMG]
     
  3. cngamemart

    Banned cngamemart Banned

    Joined:
    Jul 30, 2009
    Messages:
    129
    Country:
    China
    right, [​IMG]
     
  4. pgamer

    Newcomer pgamer Member

    Joined:
    Aug 11, 2009
    Messages:
    22
    Country:
    Japan
    but M3i Zero can not work on 1.4, am i correct?
     
  5. Erol

    Newcomer Erol Advanced Member

    Joined:
    May 13, 2009
    Messages:
    50
    Country:
    Germany
    not yet, but it surely will! [​IMG]
     
  6. Satangel

    Member Satangel BEAST

    Joined:
    Nov 27, 2006
    Messages:
    10,255
    Location:
    Bruges, Belgium
    Country:
    Belgium

Share This Page