M3i Zero- I chose the second option

Discussion in 'NDS - Flashcarts and Accessories' started by domo kun, Sep 25, 2009.

Sep 25, 2009
  1. domo kun
    OP

    Newcomer domo kun Advanced Member

    Joined:
    Feb 1, 2009
    Messages:
    89
    Location:
    Imagination Land
    Country:
    Canada
    I just got a M3i Zero for my DSi and whne I started it up it gave me two options. I accidently chose the second option. How can I fix this and what did I do?

    If your not sure what I'm talking about its 3:38 in this video: http://www.youtube.com/watch?v=vBIlWDQBvns
     
  2. raing3

    Member raing3 CNET_Richard

    Joined:
    Apr 2, 2009
    Messages:
    529
    Location:
    Australia
    Country:
    Australia
    Start up the DS with the A button held I think it is to show the selection dialog again.
     
  3. Synchromatic

    Member Synchromatic GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 31, 2007
    Messages:
    185
    Location:
    California
    Country:
    United States
    Your title made the topic seem so much more dramatic. [​IMG]

    I don't have my M3i yet, but if you pause at the time that you gave, it says you can change it in the settings from the start button menu.

    Or not?
     
  4. domo kun
    OP

    Newcomer domo kun Advanced Member

    Joined:
    Feb 1, 2009
    Messages:
    89
    Location:
    Imagination Land
    Country:
    Canada
    Thanks, but I just reinstalled the files for my M3i.
     
  5. Danny600kill

    Member Danny600kill xD

    Joined:
    Aug 3, 2009
    Messages:
    1,664
    Location:
    Manchester
    Country:
    United Kingdom
    wow u reinstalled the file just to change from sakura to touchpod or vice versa. as some one said all u do is hold a when uve selcted the m3 cart and BAM the selction. I change regularly as i need touch pod for certain games or game. (mlbis) and for the rest use sakura as its far superior
     

Share This Page