M3 Lite losing connection?

Discussion in 'M3 Adapter' started by Lilith Valentine, Dec 7, 2009.

  1. Lilith Valentine
    OP

    Lilith Valentine GBATemp's Wolf-husky™ Panties :3

    Member
    23
    Sep 13, 2009
    Antarctica
    ¯\_(ツ)_/¯
    Hey does this happen to anyone or just me? I have an M3 Lite and it works fine...well kinda it randomly stops working and the DS calls it a "DS Option Pak" What's up with that? And is there anyway to make it stop doing that?
     
  2. Rob_Threat

    Rob_Threat GBAtemp Regular

    Member
    3
    Jul 19, 2006
    United States
    East Oakland, Califo'nia
    When my G6Lite/M3Lites have contact issues (ranging from black screens to what you describe) I use a cotton swab dipped in WD-40. Lightly rub the cart's contacts, and then dry with the clean end. This process always brings mine back to full functionality.

    Can't promise it'll restore yours... might not be a contact issue for you, but cleaning can't hurt.

    Good luck.
     
  3. Lilith Valentine
    OP

    Lilith Valentine GBATemp's Wolf-husky™ Panties :3

    Member
    23
    Sep 13, 2009
    Antarctica
    ¯\_(ツ)_/¯
    Well I did what you said and it seems to be working fine now, it didn't the first few tries, so I blew into the DS itself and then it started working.
    So then I tested it on my M3 Real...now that's working faster o.o Thanks man ^^ I am going to test that on my other card now
    Edit/Update: Sad news my other M3 Lite is still broken, I guess this can only fix some cards
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice