m3 gba expansion with ak2

Discussion in 'Acekard' started by Big Kong Boss, Feb 7, 2010.

Feb 7, 2010
  1. Big Kong Boss
    OP

    Member Big Kong Boss GBAtemp Fan

    Joined:
    Aug 17, 2008
    Messages:
    379
    Location:
    U.S.
    Country:
    Korea, South
    question is does it work? do they work together, if so what do i need, if not then meh.
     
  2. Schizoanalysis

    Member Schizoanalysis From somewhere inside the rabbit hole...

    Joined:
    Jun 23, 2009
    Messages:
    2,782
    Location:
    ...
    Country:
    Australia
    It won't work natively, but I seem to remember reading that if you use Rudolph's loader (or something) it can be used to play GBA games...
     
  3. Big Kong Boss
    OP

    Member Big Kong Boss GBAtemp Fan

    Joined:
    Aug 17, 2008
    Messages:
    379
    Location:
    U.S.
    Country:
    Korea, South
    yeah I saw something like that somewhere, all i gotta do is put it in the loaders folder right?
     
  4. how_do_i_do_that

    Member how_do_i_do_that Blue Wizard is about to die.

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    4,811
    Country:
    Antarctica
    its on my sig.
     

Share This Page