M3 Adapter gets into Wii Modding!

Discussion in 'M3 Adapter' started by OzModChips, Oct 7, 2008.

Oct 7, 2008
  1. OzModChips
    OP

    Member OzModChips GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Dec 4, 2007
    Messages:
    570
    Location:
    Melbourne, Australia
    Country:
    Australia
    I know this is not the wii section --- but its the M3 adapter setion [​IMG]

    M3 adapter has entered the Wii modding scene with a modchip they call the d2All.
    They announced it pretty quitely about 2 weeks ago.

    here is the website -- http://www.d2all.com/index.php

    more info in a sec!
     
  2. nutella

    Member nutella Low Glycemic Index

    Joined:
    Sep 4, 2008
    Messages:
    1,097
    Location:
    Your nearest supermarket
    Country:
    Australia
    Sounds cool. I wonder how successfuk it'l be.
     
  3. powerpuff

    Newcomer powerpuff Advanced Member

    Joined:
    Jul 30, 2008
    Messages:
    54
    Country:
    United States
    Looks virtually identical to the WiiKey2, maybe from the same base design?
     
  4. raulpica

    Supervisor raulpica With your drill, thrust to the sky!

    Joined:
    Oct 23, 2007
    Messages:
    10,657
    Location:
    _____________ PowerLevel: 9001
    Country:
    Italy
    Why the are the specifics for this thing directly copied-and-pasted from the Wiikey2's site? (or the other thing 'round?)

    BTW, this chip seems almost like an exact copy of a D2Pro.
     
  5. OzModChips
    OP

    Member OzModChips GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Dec 4, 2007
    Messages:
    570
    Location:
    Melbourne, Australia
    Country:
    Australia

    Thats what i initially thought
    but its functions a little differently on wiis.... maybe a dump of their firmware, and they altered it...

    d2pro are getting one soon, and we check.

    M3 adapter say "yes, its original" when we asked them about it.
     
  6. raulpica

    Supervisor raulpica With your drill, thrust to the sky!

    Joined:
    Oct 23, 2007
    Messages:
    10,657
    Location:
    _____________ PowerLevel: 9001
    Country:
    Italy
    Thanks, let us know more as soon as Team D2Pro gets in contact with you [​IMG]
     
  7. DjoeN

    Member DjoeN Captain Haddock!

    Joined:
    Oct 21, 2005
    Messages:
    4,925
    Location:
    Somewhere in this potatoland!
    Country:
    Belgium
    Negative on this chip:

    This means, when you f**** up your regio setting you have to bridge JP1 and debridge JP1 to resset the regio

    So take you do an upgrade and you miss, you need to open the Wii solder JP1 do the needed steps and desolder JP1 to reset the regio
    Not a problem for me or any other skilled guy who did some soldering vefore, but for those 2 left handed guys who have this chip and mess up, the need to call for help for somebody who knows what he does.
     
  8. OzModChips
    OP

    Member OzModChips GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Dec 4, 2007
    Messages:
    570
    Location:
    Melbourne, Australia
    Country:
    Australia
    Its pretty hard to mess up the region settings though

    I did it once when i installed a d2pro with a clip on a PAL wii, insert an original, and then tried to install the same modchip on a US wii

    i dont think the d2pro region fall back works
     

Share This Page