1. atupac

    atupac GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Apr 7, 2009
    Messages:
    137
    Country:
    France
    Thanks for updating this so cool app!

    One question: Do these channels still work IF i install them (wadmanager 1.5) on my wii-menu AND then move them on my SD ?

    V4.0E + cios rev14 + Loadstructor 1.4. Thanks.
     
  2. mousex

    mousex GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Jan 23, 2009
    Messages:
    986
    Country:
    United States
    NAND or SD makes no differnece as channels from SD are first copied to NAND and then executed.
     
  3. innercy

    innercy GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Oct 22, 2006
    Messages:
    777
    Country:
    guys. how to rename a channel name?. do we need to extract .wad file?
     
  4. mousex

    mousex GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Jan 23, 2009
    Messages:
    986
    Country:
    United States
    The Names are stored in the banner files. Yes, you have to extract the wad and edit the banner file. The names are stored for every language, so if your wii is e.g. Spanish you need to edit the spanish title.
     
  5. innercy

    innercy GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Oct 22, 2006
    Messages:
    777
    Country:
    is there any tools to edit banner?. [​IMG]
     
  6. mousex

    mousex GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Jan 23, 2009
    Messages:
    986
    Country:
    United States
    Yes. Search on Wiibrew
     
  7. tj_cool

    tj_cool Site dev
    Supervisor

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    10,031
    Country:
    Belgium
    This should be able to rename the channel. Leave the dol thing open
    or wadder can do it too
     
  8. innercy

    innercy GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Oct 22, 2006
    Messages:
    777
    Country:
    thanks. thats what i needed! cheers [​IMG]
     
  9. h8uthemost

    h8uthemost GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Dec 7, 2006
    Messages:
    689
    Country:
    United States
    I'm guessing the block size differs from game to game. But what is a usual block size for these wads? In the hundreds? Below a hundred?

    Thanks.
     
  10. Bladexdsl

    Bladexdsl ZOMG my posts...it's over 9000!!!
    Member

    Joined:
    Nov 17, 2008
    Messages:
    18,190
    Country:
    Australia
    usually under 10. it's not actually making a game channel it's making a forwarder that points to the game on the usb drive.
     
  11. pepxl

    pepxl GFX W!Z4RD
    Member

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Messages:
    3,263
    Country:
    i cant see to get games to un using IOS 222 keeps saying "Waiting For Device 30, 29, 28, 27, 26......." yet all the usb loaders work fine when using IOS 249, 222 and 223

    any help would be great?
     
  12. jakejm79

    jakejm79 GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Jun 18, 2009
    Messages:
    354
    Country:
    United States
    Try using cloader 1.5b (or another loader), 1.5c (which comes in the package on the 1st post) doesn't seem to work with Hermes 222/223, 1.5b can be found on the app's home page.
     
  13. pepxl

    pepxl GFX W!Z4RD
    Member

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Messages:
    3,263
    Country:
    is it possible to get a fix for this instead of using an older versdion??
     
  14. 9th_Sage

    9th_Sage GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    Apr 30, 2008
    Messages:
    1,481
    Country:
    United States
    Also, the banners used by the actual games are generally better compressed than those in custom channels, so it helps keep the size down.
     
  15. westcoastloc

    westcoastloc Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Aug 8, 2009
    Messages:
    9
    Country:
    United States
    OK this program is awesome. I have a 4.1 softmodded with iso249. BUT I have to reinstall channels every single day. I will install Mario Galaxy wad using this Loadstructor. It will load the game. Then say I want to play Donkey Kong Jungle Beat. It will no longer work. I reinstall one game and another channel gets screwed up. Also I cannot get Sports Resort Channel to launch . It appears there but wont load it. It will load it using NeoGamma 6 from the hard drive so I know i installed the game correctly. Anyone else have to constantly reinstall channels? it kinda defeats the purpose of having the games on the main menu.
     
  16. pepxl

    pepxl GFX W!Z4RD
    Member

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Messages:
    3,263
    Country:
    u need to enable the anti 002 fix for WSR, and you shouldnt need to reinsall channels all the time, if your on cIOS rev 13 then u need to reset the wii after every game but with other revs like 10,12 and 14 you can play one after the other with out the hard reset
     
  17. TeenTin

    TeenTin GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    Jun 20, 2007
    Messages:
    1,226
    Country:
    Hong Kong
    Any update to fix this ? Thanks !
     
  18. Cluster

    OP Cluster GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Oct 2, 2005
    Messages:
    394
    Country:
    Serbia, Republic of
    Yes, link is the same but there is cLoader 1.5d in archive.
    Actually 1.5d is the same as 1.5b [​IMG]
     
  19. TeenTin

    TeenTin GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    Jun 20, 2007
    Messages:
    1,226
    Country:
    Hong Kong
    How can I see the version number 1.5d ? Thanks !
     
  20. Cluster

    OP Cluster GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Oct 2, 2005
    Messages:
    394
    Country:
    Serbia, Republic of
    It shows on screen in verbose mode.
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Loadstructor,