Loading Screen Frozen

Discussion in 'Acekard' started by Greencat, Mar 12, 2010.

Mar 12, 2010

Loading Screen Frozen by Greencat at 7:16 AM (727 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. Greencat
    OP

    Newcomer Greencat Newbie

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    So I'm using an Acekard 2 (1.6) on my NDSL, but it won't get past the loading screen. I'm using a MicroSDHC 4gb. What do I do to fix this? Thanks in advance.
     
  2. jak larnak

    Member jak larnak GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 21, 2009
    Messages:
    188
    Location:
    Not so far
    Country:
    France
    try to format your SD then reinstall a fresh copy of AKAIO 1.6
     
  3. nico445

    Member nico445 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 27, 2008
    Messages:
    579
    Location:
    my house.
    Country:
    Netherlands
    have the same problem with mu just arrived acekard 2.1 compact edition from dealextreme.
    this sucks :\ what can i do?
     
  4. penthaler

    Member penthaler GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 28, 2009
    Messages:
    357
    Location:
    mystique
    Country:
    Czech Republic
    Try these steps
    - akaio 1.5.1 (if not works) ->
    - acekard 4.21 (if not works) ->
    - acekard 4.07a15 -> 4.11 (if works you got bad batch and run this one system or make a complaint to DX)

    IF NOT WORKS ANY OF THEM, try PAPER WORK (just search here how to do it)
     

Share This Page