1. HarukoNX

    OP HarukoNX Member
    Newcomer

    Joined:
    Apr 19, 2020
    Messages:
    48
    Country:
    Antarctica
    First off I would like to thank the hard work of Joonie, and I'm sad to see them leave the Switch scene. This is simply just a continuation of their work. I have taken their FS patches and got them working without a custom version of Hekate. I've also forked Atmosphere to remove the acid signature check from the loader service. My repository does not include ES patches, as I personally don't have any use for them. These patches work perfectly for installing backups of game cards, and homebrew NSPs. If you want ES patches you can find them on SDSetup along with my patches.

    [​IMG]

    Download Sigpatch Installer: Needs to be updated.
    Download FS and ACID Patches: https://github.com/HarukoNX/PKG2-Patches/releases/latest
    Download ES Patches: https://github.com/HarukoNX/ES-Patches/releases/latest
    SDSetup: https://sdsetup.com/console?switch
     

    Attached Files:

    Last edited by HarukoNX, May 7, 2020
  2. tomGER

    tomGER GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Feb 6, 2017
    Messages:
    348
    Country:
    Germany
    I'm tomGER and I approve this message.
    Like with the last thread.

    This is the unofficial official Kosmos signature patches distributor for now. People can ofc. share them wherever they want but we will (for now) trust this person as the unofficial supplier.
     
    Last edited by tomGER, Apr 19, 2020
    Nemix77, Empty02, charlieb and 12 others like this.
  3. Draxzelex

    Draxzelex GBAtemp Legend
    Member

    Joined:
    Aug 6, 2017
    Messages:
    11,815
    Country:
    United States
    Are these patches going to be updated regularly or is this more for the sake of preservation?
     
  4. StormSilver

    StormSilver GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Sep 20, 2018
    Messages:
    186
    Country:
    United States
    even though you don't need ES patches, don't you find it prudent to add them to the bundle instead of requiring an external website?
     
  5. HarukoNX

    OP HarukoNX Member
    Newcomer

    Joined:
    Apr 19, 2020
    Messages:
    48
    Country:
    Antarctica
    That is the idea.

    They aren't something I'm interested in maintaining to be honest.
     
  6. Tyvar1

    Tyvar1 Member
    Newcomer

    Joined:
    Apr 14, 2020
    Messages:
    47
    Country:
    Sweden
    Is there a way
    Thank you for this! :grog:

    Who makes the ES patches?
     
  7. Draxzelex

    Draxzelex GBAtemp Legend
    Member

    Joined:
    Aug 6, 2017
    Messages:
    11,815
    Country:
    United States
    I'm sorry, what exactly is the idea? Preservation or continued maintenance?
     
  8. ShadowOne333

    ShadowOne333 GBAtemp Guru
    Member

    Joined:
    Jan 17, 2013
    Messages:
    9,858
    Country:
    Mexico
    Awesome!
    Good to see things moving along despite the sad loss of the scene.
    Will keep tabs on this for sure.

    Thanks for the work!
    I also love the fact that we can now get the patches from the SDSetup site too :)
     
  9. Ghost92

    Ghost92 GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Jun 29, 2017
    Messages:
    712
    Country:
    Colombia
    Thank you. This is a great contribution since Joonie86 left.
     
  10. leonmagnus99

    leonmagnus99 GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    Apr 2, 2013
    Messages:
    3,632
    Country:
    United States
    some of the newer games would get me a "corrupt data" message.

    this stuff has fixed it, thanks heaps for sharing these mate!
     
  11. OperationNT

    OperationNT GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    May 1, 2016
    Messages:
    335
    Country:
    France
    Thank you @HarukoNX for the contribution. With the recent "chaos" intruduced by voluntary limitations in latest Atmosphere version, it is always good to have a "unique refence version" (which can be trusted by everyone).

    As I used DevMenu on FW 9.2.0, I was surprised to see that it was locked since Atmosphere v0.11.1. I logged 2 issues, a bug then an enhancement request (when I found myself what was the problem):
    https://github.com/Atmosphere-NX/Atmosphere/issues/898
    https://github.com/Atmosphere-NX/Atmosphere/issues/908
    Would it be possible to introduce this code removal in your release?

    Even if DevMenu v6.0.1 can't work on latest FW 10.0.0 (black screen), at least, it allows it to work again on previous FW versions.
     
  12. HarukoNX

    OP HarukoNX Member
    Newcomer

    Joined:
    Apr 19, 2020
    Messages:
    48
    Country:
    Antarctica
    Sure I can add that. Seems easy enough.

    Edit: Go ahead and give this a shot, as I don't have DevMenu to test.
     

    Attached Files:

    Last edited by HarukoNX, Apr 20, 2020
    OperationNT likes this.
  13. Asia81

    Asia81 GBAtemp Guru
    Member

    Joined:
    Nov 15, 2014
    Messages:
    5,978
    Country:
    France
    What happened, did I miss a drama?
     
  14. jasonhk

    jasonhk GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Oct 31, 2019
    Messages:
    106
    Country:
    Hong Kong
  15. Draxzelex

    Draxzelex GBAtemp Legend
    Member

    Joined:
    Aug 6, 2017
    Messages:
    11,815
    Country:
    United States
    I apologize in advance if I'm being annoying but I do not understand what you meant when you responded to my question. Are you going to be updating these patches for future firmware updates?
     
  16. HarukoNX

    OP HarukoNX Member
    Newcomer

    Joined:
    Apr 19, 2020
    Messages:
    48
    Country:
    Antarctica
    Yes. That is the plan.
     
    Garou, Mar2ck, hausa51 and 5 others like this.
  17. AngelDiaz

    AngelDiaz Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Sep 3, 2019
    Messages:
    7
    Country:
    Chile
    just tryed them, Animal crossing keeps saying corrupt data, the same nsp was running flawlessly on 9.2 kosmos
    everyother game works, am i doing something wrong?
     
  18. HarukoNX

    OP HarukoNX Member
    Newcomer

    Joined:
    Apr 19, 2020
    Messages:
    48
    Country:
    Antarctica
    I just tested this with my copy of Animal Crossing using the latest version of Kosmos with firmware 10.0.0. I tried installing it with GameCard Installer NX, and by dumping it to NSP with NXDumpTool and installing it with Goldleaf. Both worked just fine. You may want to try re-dumping your copy of Animal Crossing.
     
    AngelDiaz likes this.
  19. AngelDiaz

    AngelDiaz Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Sep 3, 2019
    Messages:
    7
    Country:
    Chile
    i'll try that.
    thanks bro, also, thank you for all this work you are doing
     
  20. pLaYeR^^

    pLaYeR^^ Doctor Switch
    Member

    Joined:
    Sep 18, 2014
    Messages:
    3,108
    Country:
    Austria
    So with ES patches everything should work like with Joonies patches?
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Patches, Latest, Kosmos