Lag in GTA:CW

Discussion in 'Acekard' started by zincsterio, Mar 28, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
Mar 28, 2009

Lag in GTA:CW by zincsterio at 5:42 AM (1,128 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. zincsterio
    OP

    Newcomer zincsterio Member

    Joined:
    Oct 2, 2008
    Messages:
    44
    Country:
    United States
    Does anyone have any lag with GTA with AKAIO 1.4.1? I am using the USA version, and have a bit of lag. Wondering if anyone else also has this experience.

    Isn't the new quicksave-load mode supposed to help get faster data access? Or is the problem with my memory?
     
  2. Normmatt

    Member Normmatt Former AKAIO Programmer

    Joined:
    Dec 14, 2004
    Messages:
    2,135
    Country:
    New Zealand
    I dont get any unintentional lag, the game itself lags because of too much stuff happening on screen, its not the flashcart itself.
     
  3. ybfelix

    Newcomer ybfelix Newbie

    Joined:
    Mar 29, 2009
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    Anyone using DSi? Does it do a better job at GTACW? Seen that it features better CPU and more RAM
     
  4. Vague Rant

    Member Vague Rant Deceptively cute

    Joined:
    Aug 7, 2008
    Messages:
    1,980
    Location:
    Melbourne
    Country:
    Australia
    No, DS games run in DS mode on the DSi. They don't use extra features of the DSi in any way.

    EDIT: Unless you want to count the larger screens, you picky little shits.
     
  5. xrM

    Member xrM GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 25, 2009
    Messages:
    104
    Country:
    Antarctica
    I get a little bit of lag too when I'm driving fast with lots of police cars chasing me. [​IMG]
     
  6. Smiths

    Member Smiths AKAIO Person of Interest

    Joined:
    Feb 24, 2003
    Messages:
    1,318
    Location:
    The land of Dairy Queen
    Country:
    United States
    poor programmed game, not the acekard
    stop posting things like this.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page