Kingdom Hearts Recoded Freeze

Discussion in 'Acekard' started by Philly_Cheese, Mar 4, 2011.

Mar 4, 2011
  1. Philly_Cheese
    OP

    Newcomer Philly_Cheese Member

    Joined:
    Mar 4, 2011
    Messages:
    14
    Country:
    United States
    Ok I'm using an Acekard 2.1 with a class 2 8gb SDHC, and akaio 1.8.5a

    When I play kingdom hearts recoded it loads fine and plays fine up until you press pause then it freezes.
    At first I thought it was my SD card since I believe its a fake but use it anyways because I haven't had any problems with it up until now.
    I'm thinking this isn't the reason now though because I tried it on my kingston 2gb by itself on the card and it did the same exact thing.

    I tried everything I could, I formatted the 8gb and ran it by itself as the only thing on the card but it still did the same thing.
    My friend tried playing the exact same rom on his acekard2i and it loaded perfectly fine and played perfectly fine.

    What I'm wondering is if you need something stronger than a class 2 for this game.
    Or possibly its the 1.8.5a akaio instead of the normal 1.8.5 akaio
     
  2. Arithmatics

    Member Arithmatics I'll be holding on to you. ;}

    Joined:
    Jan 29, 2009
    Messages:
    1,050
    Country:
    Malaysia
    Isn't this the AP?
     
  3. Philly_Cheese
    OP

    Newcomer Philly_Cheese Member

    Joined:
    Mar 4, 2011
    Messages:
    14
    Country:
    United States
    I don't think its from AP because 1.8.1 of akaio was supposed to bypass AP on recoded.
    Also I think it might be caused by 1.8.5a since my friend is able to run the game perfectly fine oh his DS
     
  4. Sylar1

    Member Sylar1 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jul 18, 2009
    Messages:
    746
    Country:
    United States
    Did you try putting AAP on?
     
  5. Philly_Cheese
    OP

    Newcomer Philly_Cheese Member

    Joined:
    Mar 4, 2011
    Messages:
    14
    Country:
    United States
    Close Thread 1.8.6 of akaio fixed this.

    Also it was related to the memory usage difference between 1.8.5 and 1.8.5a
     

Share This Page