Jump Ultimate Allstars?

Discussion in 'NDS - ROM Hacking and Translations' started by xGrAffitix, Mar 19, 2010.

Mar 19, 2010

Jump Ultimate Allstars? by xGrAffitix at 8:57 AM (2,085 Views / 0 Likes) 9 replies

  1. xGrAffitix
    OP

    Newcomer xGrAffitix Advanced Member

    Joined:
    Sep 14, 2009
    Messages:
    67
    Country:
    United States
    Hey guys, sorry for making a new thread, but my searches didn't give me any luck, so maybe you guys can help me out. Does anyone know if there's an english patch for Jump Ultimate Allstars, and if there is, can you provide the link? (If it's on GBAtemp that is.) Much appreciated, and feel free to delete if this bothers anyone.
     
  2. supervenice

    Member supervenice GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 8, 2009
    Messages:
    226
    Location:
    Rabanastre
    Country:
    United States
  3. xGrAffitix
    OP

    Newcomer xGrAffitix Advanced Member

    Joined:
    Sep 14, 2009
    Messages:
    67
    Country:
    United States
    Thanks! Much appreciated! [​IMG]
     
  4. xGrAffitix
    OP

    Newcomer xGrAffitix Advanced Member

    Joined:
    Sep 14, 2009
    Messages:
    67
    Country:
    United States
    One more quick question, does this game have some kind of Anti-Piracy? For some reason when I try to load up the game, it won't work for me. Just freezes before it loads.
     
  5. GundamXXX

    Member GundamXXX Ergo Ego

    Joined:
    Sep 25, 2007
    Messages:
    1,140
    Location:
    Australia
    Country:
    Australia
    I have the same issue with my R4 with YSMenu

    Works perfectly on No$ tho
     
  6. ZackVee

    Newcomer ZackVee Advanced Member

    Joined:
    Sep 14, 2009
    Messages:
    52
    Country:
    United States
    I think the translation patch is incompatible with the R4 and DSTT.
     
  7. injected11

    Member injected11 Crescent Freshâ„¢

    Joined:
    Jul 17, 2009
    Messages:
    1,776
    Country:
    United States
    YSmenu uses DSTT firmwares as a base, and DSTT's require a special procedure after patching to get it to work.

    What you need:
    1 clean JUS rom
    1 english-patched JUS rom
    DSLazy (or another program that can Unpack .nds roms)

    Use DSLazy to unpack both patch and clean roms. Copy the 2 folders (NOT .bin files) from the patched version to the clean version, and overwrite. Repack the "clean" version of the rom, and load it onto your microSD.
     
  8. Overlord Nadrian

    Banned Overlord Nadrian Banned

    Joined:
    Jul 28, 2008
    Messages:
    6,671
    Location:
    Riviera
    Country:
    Belgium
    There's a special DSTT and R4 version of the patch, but I have no idea where it is.
     
  9. GundamXXX

    Member GundamXXX Ergo Ego

    Joined:
    Sep 25, 2007
    Messages:
    1,140
    Location:
    Australia
    Country:
    Australia
    Or do what Im gonna do, buy an Acekard [​IMG]
     
  10. GoldenTerror

    Newcomer GoldenTerror Newbie

    Joined:
    Mar 19, 2010
    Messages:
    1
    Country:
    United States
    I used the same translation (or maybe it was a different one, pretty hard to tell) on my R4 and I had now problems.
    Could be the firmware or whichever clone you may have.
     

Share This Page