iSmartMM on 3DS?

Discussion in '3DS - Flashcards & Custom Firmwares' started by serenade.63, Jun 20, 2011.

Jun 20, 2011

iSmartMM on 3DS? by serenade.63 at 7:11 AM (875 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. serenade.63
    OP

    Member serenade.63 GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 17, 2011
    Messages:
    419
    Country:
    United States
    Hey I'm thinking about buying an iSmartMM because I don't want to just buy another DStwo and I've got some extra money coming in and I was wondering if iSmartMM is 3DS compatible.
     
  2. Nicole Luyben

    Newcomer Nicole Luyben Advanced Member

    Joined:
    Jun 2, 2011
    Messages:
    65
    Country:
    United States
    hmm. As far as i know , iSmartMM is not working on 3DS, but ismart premium do support it !
     
  3. serenade.63
    OP

    Member serenade.63 GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 17, 2011
    Messages:
    419
    Country:
    United States
    I was mostly interested because it also apparently has GBA emulation.
     
  4. Rydian

    Member Rydian Resident Furvertâ„¢

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,883
    Location:
    Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
    Country:
    United States
    It's clocked lower, though.
     

Share This Page