Iplayer discovery's

Discussion in 'Other Flashing Hardware & Software' started by kobykaan, Aug 2, 2009.

Aug 2, 2009

Iplayer discovery's by kobykaan at 10:00 PM (1,902 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. kobykaan
    OP

    Member kobykaan GBAtemp Addict

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Messages:
    2,994
    Country:
    United Kingdom
    re: post elsewhere regarding the Iplayer


    @ Spinal this was something I found when messing about when I was reviewing attempting to get the loader to work

    [​IMG]

    something else I discovered was you can partly boot AKAIO well kinda

    put the AKAIO __aio folder in the root of the mem card to be used with Iplayer

    put the akmenu4.nds file in the root too and rename it to IPLY.nds


    now start Iplayer up with the mem card in and this is what happens when you load the IPLY (renamed akmenu.nds) from the homebrew option

    [​IMG]

    and pressing (A) on the Micro SD or the Flash Memory icon this happens

    [​IMG]

    pressing start freezes everything and you have to restart the ds!


    edit:

    testing part 2

    YSMENU kinda also works too but cannot get it to boot a rom ..yet [​IMG]

    edit 2: gave up was giving me a headache getting it to load games [​IMG]

    my findings were that you can load YSMENU as far as it looking like its loaded all correctly until you click on an NDS file then it just black screens ... also got that far with moonshell 2 and the rom loader!

    other loaders also tested DSision,helloworld os,the neocomp release of MENUdo could not get any to load roms [​IMG]
     
  2. Overlord Nadrian

    Banned Overlord Nadrian Banned

    Joined:
    Jul 28, 2008
    Messages:
    6,671
    Location:
    Riviera
    Country:
    Belgium
    Interesting discovery's, they might even make it worth the buy for me.
     
  3. Normmatt

    Member Normmatt Former AKAIO Programmer

    Joined:
    Dec 14, 2004
    Messages:
    2,135
    Country:
    New Zealand
    that is all meaningless akaio does that on every flashcart except for the supported ones [​IMG]
     
  4. Jakob95

    Suspended Jakob95 I am the Avatar

    Joined:
    Jan 15, 2009
    Messages:
    4,344
    Location:
    New York City
    Country:
    United States
    I know right its nothing. The same thing happenes on my R4 when I boot up AKAIO on it.
     
  5. Overlord Nadrian

    Banned Overlord Nadrian Banned

    Joined:
    Jul 28, 2008
    Messages:
    6,671
    Location:
    Riviera
    Country:
    Belgium
    Well, I didn't know that, but there could surely be an exploit.
     
  6. kobykaan
    OP

    Member kobykaan GBAtemp Addict

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Messages:
    2,994
    Country:
    United Kingdom

    Which supported ones are those then lol!?

    Guessing the R4i cards that can also be updated with the AK 1.4 bypass hack!?

    @Nadrian they are a good card but do not work with DSi once its updated to 1.4 [​IMG]

    so yet another one that needs a hack!


    They released a 1.4 hack scratch the above statement! [​IMG]
     

Share This Page