Installing a health screen without modifying the system menu?

Discussion in 'Wii - Hacking' started by xDarkElement, Mar 3, 2009.

  1. xDarkElement
    OP

    Member xDarkElement GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 31, 2009
    Messages:
    143
    Country:
    United States
    Can you edit the health screen without messing with the system menu? I was just on softmii's IRC and someone said you cant.
     
  2. Dark_anth

    Banned Dark_anth Banned

    Joined:
    Aug 1, 2008
    Messages:
    243
    Country:
    United States
    use preloader or softmii [​IMG]
     
  3. zidane_genome

    Member zidane_genome My sword has a +2 bleeding... wanna test it out?

    Joined:
    May 21, 2006
    Messages:
    2,320
    Country:
    United States
    Since the Health Screen is part of the system menu, no...

    But if you mean, leave the menu looking exactly the same, then yes... you can change the Health screen without changing any other graphics
     
  4. icefireicefire

    Member icefireicefire GBATemp Fails.

    Joined:
    Dec 19, 2008
    Messages:
    961
    Country:
    United States
    JUST USE HEALTHII!
     
  5. tylerdurden007

    Newcomer tylerdurden007 Member

    Joined:
    Sep 29, 2008
    Messages:
    29
    Location:
    Zamunda
    Country:
    United States
    Before I installed Softmii / Preloader, I followed this thread:
    twoSM Apple
    which allows you to install a 42app or 45 app file thru the homebrew channel.
    It works.
     

Share This Page