Injected FBI doesn't work

Discussion in '3DS - Flashcards & Custom Firmwares' started by YummyWatermelon, May 7, 2016.

  1. YummyWatermelon
    OP

    YummyWatermelon Newbie

    Newcomer
    6
    0
    May 7, 2016
    France
    Hi, I'm trying to inject FBI into the h&s app on my emuNAND. I did all the steps correctly and injected FBI appears on my homescreen, but when I launch it I get an error telling me to turn my 3ds off.
    I have tried injecting with multiple versions of FBI with no success whatsoever. I use a J-N3DS.

    Thanks for your time.
     
  2. Davidosky99

    Davidosky99 Eevee :3

    Banned
    2,582
    1,570
    Jun 7, 2015
    Porto
    How did you inject? Can you tell me the steps for archieving this? Are you following pailects's guide for injecting?
     
  3. YummyWatermelon
    OP

    YummyWatermelon Newbie

    Newcomer
    6
    0
    May 7, 2016
    France
    Yes, I'm following his guide. Actually, I'm trying to switch from an emuNAND/CFW setup over to a9lh.
    I followed the steps as specified in the guide: I dumped the app w/ decrypt9, injected it with the universal-inject-generator shell script and finally injected it back into my emuNAND. The whole process went smoothly.
     
  4. Quantumcat

    Quantumcat Dead and alive

    Member
    11,829
    6,356
    Nov 23, 2014
    Australia
    Canberra, Australia
    It sounds like you're booting into a non signature patched NAND.
     
  5. YummyWatermelon
    OP

    YummyWatermelon Newbie

    Newcomer
    6
    0
    May 7, 2016
    France
    I am not; I can launch every single CIA I have installed without running into any issues whatsoever.