Inazuma Eleven 2 Blizzard not working

Discussion in 'NDS - ROM Hacking and Translations' started by mitchell1989, Jun 25, 2010.

Jun 25, 2010
  1. mitchell1989
    OP

    Newcomer mitchell1989 Newbie

    Joined:
    Mar 24, 2009
    Messages:
    8
    Location:
    Netherlands
    Country:
    Netherlands
    Hi, i get a black screen before each battle when playing the clean rom.
    I also tried allot of patches and fixes, i can play the battles then, but whenever i get to the battle animations the screen turns black again, when the skill ends it goes back to the field view again.
    but the battle animations is what makes these games so fun.
    i was wondering if there is a fix, that fixes the black screen, and allows me to play normally, with the battle animations working to.
    i use Cyclods. Firmware vB.3

    tnx
     
  2. takun32

    Member takun32 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 27, 2007
    Messages:
    161
    Country:
    Canada
    Group: Newcomers
    Posts: 4



    ............wrong board!
     
  3. Phoenix Goddess

    Member Phoenix Goddess The Ninja's Protégée

    Joined:
    Apr 25, 2009
    Messages:
    3,809
    Location:
    Away from civilization.
    Country:
    United States
    That has nothing to do with his post.

    It sounds like AP.
     
  4. mitchell1989
    OP

    Newcomer mitchell1989 Newbie

    Joined:
    Mar 24, 2009
    Messages:
    8
    Location:
    Netherlands
    Country:
    Netherlands
    Yes it is an AP, but i cant find a fix that lets me play the game like it should be
     
  5. Phoenix Goddess

    Member Phoenix Goddess The Ninja's Protégée

    Joined:
    Apr 25, 2009
    Messages:
    3,809
    Location:
    Away from civilization.
    Country:
    United States

    Try playing it on an emulator, if it still doesn't work on an emulator or a different card, then there is no working patch for it yet.
     
  6. mitchell1989
    OP

    Newcomer mitchell1989 Newbie

    Joined:
    Mar 24, 2009
    Messages:
    8
    Location:
    Netherlands
    Country:
    Netherlands
    The patch seems to work with only Nogba, but when i try it with nozoomer, i get the same problem as with my cyclods
    is there anyway to get it to work on cyclods?
    older firmware or something?
     
  7. Phoenix Goddess

    Member Phoenix Goddess The Ninja's Protégée

    Joined:
    Apr 25, 2009
    Messages:
    3,809
    Location:
    Away from civilization.
    Country:
    United States
    You could try just playing it on no$gba until a working patch comes out, then put the save onto your card.
     
  8. Arale

    Newcomer Arale Member

    Joined:
    Jun 15, 2007
    Messages:
    36
    Country:
    Netherlands
    there is a patch that should help you in one of those release topics.btw what's firmware b.3?beta version?
     
  9. mitchell1989
    OP

    Newcomer mitchell1989 Newbie

    Joined:
    Mar 24, 2009
    Messages:
    8
    Location:
    Netherlands
    Country:
    Netherlands
    aye, its Beta 3 firmware for cyclods
    anyways i tried the patches in the release thread, there is a patch.rar file, but that link seems to be expired, and other patches are called, INAZUMA11, wich doesnt work at all for me.
    so i hope there is a different patch somewhere
     

Share This Page