icons trying to load - then disappearing !

Discussion in '3DS - Flashcards & Custom Firmwares' started by DisappearingIcons, Jan 7, 2016.

  1. DisappearingIcons
    OP

    DisappearingIcons Newbie

    Newcomer
    1
    0
    Jan 7, 2016
    Iceland
    I tried installing two cia files on sysnand which became blank disappearing icons. When I transferred my sysnand to emunand they carried over.

    When I turn my system on for the first time it loads all my icons and these two disappear. What can I do to erase them? I reinstalled them so I assume that the software found in the system settings are of those which work - not the mysterious blank ones.

    Has anyone had this problem?
     
  2. Urbanshadow

    Urbanshadow GBAtemp Maniac

    Member
    1,288
    468
    Oct 16, 2015
    Perhaps you would like to add some info, like the 3ds model, firmware versions, downgrade status...
     
  3. The Real Jdbye

    The Real Jdbye Always Remember 30/07/08

    Member
    GBAtemp Patron
    The Real Jdbye is a Patron of GBAtemp and is helping us stay independent!

    Our Patreon
    11,396
    4,730
    Mar 17, 2010
    Norway
    Alola
    Are they out of region games? If so that's your issue. Use region free patched versions or Free Multi Patcher https://gbatemp.net/threads/release-free-multi-patcher.391945/
     
    Last edited by The Real Jdbye, Jan 7, 2016
  4. DisappearingIcons
    This message by DisappearingIcons has been removed from public view by BORTZ, Jan 7, 2016, Reason: I suggest not biting the hand that feeds you.
    Jan 7, 2016