I think you broke your parser?

Discussion in 'Site Discussions & Suggestions' started by Rydian, Oct 17, 2010.

Oct 17, 2010

I think you broke your parser? by Rydian at 5:33 AM (5,549 Views / 0 Likes) 58 replies

  1. Rydian
    OP

    Member Rydian Resident Furvert™

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,883
    Location:
    Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
    Country:
    United States
    Emoticons aren't showing up, and posts are all lowercase.

    EDIT: ... [​IMG] [​IMG]

    Okay, it's only older posts.
     


  2. kevan

    Member kevan Imagination rules the world

    Joined:
    Dec 4, 2009
    Messages:
    1,378
    Location:
    Place
    Country:
    Australia
    I noticed this for older posts as well!
     
  3. iFish

    Member iFish Slower than a 90s modem

    Joined:
    Jul 11, 2009
    Messages:
    4,222
    Location:
    Montreal, QC
    Country:
    Canada
    It broke our Guide [​IMG]
     
  4. Fudge

    Banned Fudge Remember that death is not the end, but only a tra

    Joined:
    Aug 26, 2009
    Messages:
    2,655
    Location:
    New York
    Country:
    United States
    Same here. I was reading some posts, and none of them had capital letters. I was like "lolwut".
     
  5. Phoenix Goddess

    Member Phoenix Goddess The Ninja's Protégée

    Joined:
    Apr 25, 2009
    Messages:
    3,810
    Location:
    Away from civilization.
    Country:
    United States
    I saw lots of these, I noticed it in Minox's KYT and I had a sudden urge to fix everyone's posts, but I couldn't! [​IMG]
     
  6. Rydian
    OP

    Member Rydian Resident Furvert™

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,883
    Location:
    Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
    Country:
    United States
    It's obviously because you haven't brushed me in days!
     
  7. Phoenix Goddess

    Member Phoenix Goddess The Ninja's Protégée

    Joined:
    Apr 25, 2009
    Messages:
    3,810
    Location:
    Away from civilization.
    Country:
    United States
    -_-

    No, I don't think that's the answer.
     
  8. kevan

    Member kevan Imagination rules the world

    Joined:
    Dec 4, 2009
    Messages:
    1,378
    Location:
    Place
    Country:
    Australia
    Seriously Rydian look at your member number, then look at mine. And then see the difference in posts!!!

    On Topic: Ouch My Parser
     
  9. Rydian
    OP

    Member Rydian Resident Furvert™

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,883
    Location:
    Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
    Country:
    United States
    You just don't want to admit all the loose fur clogging up the server is your fault...
     
  10. _Chaz_

    Member _Chaz_ GBAtemp's Official Mook™

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    5,624
    Country:
    United States
    It's the only logical answer.
     
  11. Schizoanalysis

    Member Schizoanalysis From somewhere inside the rabbit hole...

    Joined:
    Jun 23, 2009
    Messages:
    2,782
    Location:
    ...
    Country:
    Australia
    doesn't the latest Sony firmware update remove all upper case letters (or was that only usb support)...


    someone must have accidentally updated the server's firmware...
     
  12. epicCreations.or

    Member epicCreations.or GBAtemp Fan

    Joined:
    Mar 13, 2010
    Messages:
    356
    Location:
    Austin, TX
    Country:
    United States
    Loose fur? In my server?
    It's more likely than you think.

    Free SER-FUR check

    (c what i did thar?)
     
  13. scrtmstr

    Member scrtmstr GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Aug 20, 2009
    Messages:
    839
    Location:
    the Netherregions!
    Country:
    Netherlands
    Also, all the inserted youtube videos in old(er) topics are broken. New ones seem fine though.
     
  14. tj_cool

    Supervisor tj_cool Stuff

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    9,942
    Location:
    This planet
    Country:
    Belgium
    Actually, the only thing that broke everything is the Lowercase thing.

    Smileys got broken because they are in #EMO_DIR# which got changed to #emo_dir# causing the parser not to recognize the path anymore. Images that got Capitals in their name won't work either because of this.

    As for youtube vids, that's probably because of this as well (the video IDs are case sensitive)
     
  15. prowler

    Member prowler Sony

    Joined:
    Jul 14, 2009
    Messages:
    9,473
    Location:
    Ragol
    Country:
    United Kingdom
    Also quotes (I don't think it's a big deal)
    Instead of [​IMG] it's
     
  16. FireGrey

    Member FireGrey Undercover Admin

    Joined:
    Apr 13, 2010
    Messages:
    3,916
    Country:
    Australia
    OMG how'd he get so many posts so fast!?
     
  17. prowler

    Member prowler Sony

    Joined:
    Jul 14, 2009
    Messages:
    9,473
    Location:
    Ragol
    Country:
    United Kingdom
    by being helpful
     
  18. alidsl

    Member alidsl I am now a lurker

    Joined:
    May 27, 2009
    Messages:
    2,823
    Location:
    Kanto - Pallet Town
    Country:
    United Kingdom
    This is Rydian we're talking about... right?
     
  19. Sterling

    Member Sterling GBAtemp's Silver Hero

    Joined:
    Jan 22, 2009
    Messages:
    4,023
    Location:
    Texas
    Country:
    United States
    No, this is the 65% of Rydian's post's we're talking about.

    This problem has been getting annoying, and I hope it get's fixed soon.
     
  20. alidsl

    Member alidsl I am now a lurker

    Joined:
    May 27, 2009
    Messages:
    2,823
    Location:
    Kanto - Pallet Town
    Country:
    United Kingdom
    Also, photobucket pictures are all dead, this is why I back up all my large posts in a .txt file [​IMG]
     

Share This Page