I think I broke my preloader >.>

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Awesome turtwig, Feb 7, 2009.

Feb 7, 2009
  1. Awesome turtwig
    OP

    Member Awesome turtwig GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 26, 2008
    Messages:
    286
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    lol... well I think I set the preloader to autoboot: system menu.

    Then I wanted to use it again and it booted the health warning screen. So I used the hack remover app, and now my wii freezes at a black screen when I try to load it. Any idea how to get it working again?

    ~ Thanks in advance! [​IMG]

    if anyone is still reading this, how do I get the preloader to boot a .dol file on the startup? Do I have to install it under that option, and set the wii to autoboot file? That what I was thinking. And how do I set the preloader to return?

    ~ Again Thanks in advance! [​IMG]
     
  2. Phratt

    Member Phratt GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 12, 2008
    Messages:
    541
    Country:
    United States
    Can you load preloader still?

    Hold reset while turning on your Wii.

    if you can still goto preloader then your straight.

    just enable the hacks you want, and see if it works.

    If that doesn't work, then redownload a System menu from ARC.
     
  3. Awesome turtwig
    OP

    Member Awesome turtwig GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 26, 2008
    Messages:
    286
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    Okay, It works like that. Thanks [​IMG]?
     

Share This Page