How to play backup without a game disc - Multiman - PS3

Discussion in 'PS3 - Hacking & Homebrew' started by noalkain, Apr 5, 2011.

  1. noalkain
    OP

    Newcomer noalkain Newbie

    Joined:
    Apr 5, 2011
    Messages:
    3
    Country:
    Canada
    Hi,

    here are the steps I have done so far :

    - Installed Kmeaw cfw 3.55
    - Installed multiman 1.16.14
    - I downloaded an ISO (Crysis 2)
    - Copied the ISO to PS3 HDD
    - Running lv2_v9 before starting multiman
    - Then I load multiman, I see crysis 2 image, I press X to load it, then it asks :

    Please insert a Playstation 3 disc before proceeding. (then it goes back to XMB)

    I have done this so I didn't have to buy a game. Is there anyway I can play a game with multiman without having a PS3 game inserted into my PS3 ?

    Thanks !
     
  2. tbgtbg

    Member tbgtbg Shaking the ring ropes up in the sky

    Joined:
    Nov 27, 2006
    Messages:
    1,951
    Country:
    United States
    Some games just won't work without a game disc in the drive. No idea if Crysis 2 absolutely needs one or if you're doin it wrong, but in general, you're going to want to buy at least one game. Just go to gamestop or whatever and buy something cheap.
     
  3. darkreaperofdrea

    Member darkreaperofdrea GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jul 27, 2010
    Messages:
    601
    Location:
    Batcave pl0x
    Country:
    Mexico
    use Rogero Manager,most games that need disc work without it with that one
     
  4. Originality

    Member Originality Chibi-neko

    Joined:
    Apr 21, 2008
    Messages:
    5,151
    Location:
    London, UK
    Country:
    United Kingdom
    Go to your local game store and just have a loot at their pre-owned selection/bargain bin. It shouldn't be hard to find a football game or LAIR or another old and not-so-good game for less than $5 (LAIR costs £3 pre-owned in GAME stores - a testament to how bad reviews can devaluate a game).

    Getting a cheap game like that would solve any problems with disc-less game compatability (at least, the ones that don't require 3.6X to run).
     
  5. noalkain
    OP

    Newcomer noalkain Newbie

    Joined:
    Apr 5, 2011
    Messages:
    3
    Country:
    Canada
    You are right, there are games below 10$. I guess it's worth it !
     
  6. baggieman

    Newcomer baggieman Advanced Member

    Joined:
    May 22, 2009
    Messages:
    72
    Country:
    United Kingdom
    you need to locate BDMU pkg,run,then you should be fine as far as i now,you still might need a game for some though but not many.
     
  7. mechadylan

    Member mechadylan GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Aug 18, 2009
    Messages:
    776
    Country:
    United States
    The Game Demo disk that comes with the Move Bundle can also be used as a trigger disk for Multiman. This is probably one of the cheapest options as you either may already have one, or know of someone that might not care to give away. I'd try the Rogero back up manager too and see if that doesn't require a disk in the drive.
     
  8. Devante

    Member Devante Crescent fresh at best.

    Joined:
    Nov 29, 2002
    Messages:
    1,212
    Country:
    United States
    I came here looking for a way too. Someone gave me a PS3 but it has no disc drive. :
     
  9. Zorua

    Zorua Newbie

    Use Waninkoko's v2 package with multiman. You can run games without a disc that way.
     
  10. Originality

    Member Originality Chibi-neko

    Joined:
    Apr 21, 2008
    Messages:
    5,151
    Location:
    London, UK
    Country:
    United Kingdom
    Is that all games or just 80% of games?
     
  11. mocalacace

    Member mocalacace GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 28, 2008
    Messages:
    322
    Location:
    127.0.0.1
    Country:
    United States
    Alot of the games wont run without a disc in. I just asked one of my friends for one of his old games he doesnt play anymore, and he gave me socom navy seals or something it really sucks lol-you can pick it up at gamestop for like $4
     
  12. ChaosBoi

    Member ChaosBoi Ushiromiya Battler

    Joined:
    Feb 19, 2007
    Messages:
    1,326
    Location:
    California
    Country:
    United States
    Seriously? What disc required games will work without a disc in that one?
     

Share This Page