how to install softmii without changing system menu or health screen

Discussion in 'Wii - Hacking' started by john_smarty, Feb 11, 2009.

  1. john_smarty
    OP

    Newcomer john_smarty Advanced Member

    Joined:
    Jan 25, 2009
    Messages:
    62
    Country:
    United States
    hi i would like to know how to install softmii with the original system menu and the original health screen
    help would be appreciated
     
  2. retiredjerk

    Member retiredjerk GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 7, 2006
    Messages:
    251
    Country:
    i installed v.95 or something and all i did different was skip the step where u load that .app file. i never did that and i have softmii with original sys menu and original health screen. im not a big fan of the health screen but preloader wont skip it..not sure why even though i think ive checked the correct option
     
  3. john_smarty
    OP

    Newcomer john_smarty Advanced Member

    Joined:
    Jan 25, 2009
    Messages:
    62
    Country:
    United States
    you mean like the 00000042 file ?
    dont install that?
     
  4. cdn_bacon

    Newcomer cdn_bacon Advanced Member

    Joined:
    Oct 22, 2008
    Messages:
    78
    Country:
    Canada
    Yes
     
  5. john_smarty
    OP

    Newcomer john_smarty Advanced Member

    Joined:
    Jan 25, 2009
    Messages:
    62
    Country:
    United States
    thanks !!!
     

Share This Page