How do you set the AR?

Discussion in 'Acekard' started by Twilight Loz, May 17, 2009.

May 17, 2009

How do you set the AR? by Twilight Loz at 5:54 PM (1,340 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. Twilight Loz
    OP

    Member Twilight Loz GBAtemp Fan

    Joined:
    Mar 28, 2009
    Messages:
    382
    Location:
    London
    Country:
    United States
    Hi, how would you set the AR system on the Acekard 2i? Reply fast. Thx
     
  2. RupeeClock

    Member RupeeClock Colors 3D Snivy!

    Joined:
    May 15, 2008
    Messages:
    6,307
    Country:
    United Kingdom
  3. Another World

    Former Staff Another World Emulate the Planet!

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Messages:
    10,476
    Location:
    From Where???
    Country:
    Colombia
  4. Tokiopop

    Member Tokiopop Caffeine fiend

    Joined:
    Apr 14, 2009
    Messages:
    1,833
    Location:
    UK
    Country:
    United Kingdom
    Reply fast? How fucking rude. It'd be faster if you used your BRAIN and spent 2 seconds reading or searching. What was that, you have to do something for your self? NO!!

    I bet the links people kindly provided for you (which you could have, and should have found for yourself) are to hard to click on for you, aren't they? Boo hoo.
     
  5. Twilight Loz
    OP

    Member Twilight Loz GBAtemp Fan

    Joined:
    Mar 28, 2009
    Messages:
    382
    Location:
    London
    Country:
    United States
    @ ShatteredScreens:

    There is no point of you being rude, if u wasted your time in saying this...i suppose you wasted your life. I've done nothing to u so shut ur mouth.
     
  6. RupeeClock

    Member RupeeClock Colors 3D Snivy!

    Joined:
    May 15, 2008
    Messages:
    6,307
    Country:
    United Kingdom
    Do you know why I left a reply in this thread?
    Because I was hoping it would stop someone else in this thread from being rude to someone looking for help.
     

Share This Page