How come my cheat codes are not listed in my cyclo?

Discussion in 'CycloDS' started by JJBro1, Apr 13, 2008.

Apr 13, 2008
  1. JJBro1
    OP

    Member JJBro1 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jan 20, 2008
    Messages:
    849
    Country:
    United States
    Im using the r4 cheat code editor and it seems to work with the cyclo being as though i can see every cheat thats in the user cheat that i downloaded. Anyway im trying to add codes for pokemon diamond and theyre not listed when i scroll for the codes when im using the cyclo. However theyre listed in the r4 cheat code editor in my sd card. I even created their own folder and added them into and existing folder and theyre still not listed. What is happening am i doing something wrong. And yes i update the code after i add them.
     
  2. rasputin

    Member rasputin GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Mar 7, 2008
    Messages:
    873
    Country:
    United States
    cyclo-evo is limited with cheats compared to R4 (and most other carts)
     
  3. jaxxster

    Member jaxxster The Heretic

    Joined:
    Oct 31, 2006
    Messages:
    2,423
    Location:
    South East London
    Country:
    United Kingdom
    its got a cheat limit. You need to delete some codes from pokemon pearl and diamond....cant remember which ones but the answer is in the cheat pack thats posted on this forum
     
  4. JJBro1
    OP

    Member JJBro1 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jan 20, 2008
    Messages:
    849
    Country:
    United States
    ok i deleted some cheats in diamond and other games and my cheats are still not showing up. whats going on?
     
  5. Salamantis

    Member Salamantis GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Feb 20, 2007
    Messages:
    1,945
    Country:
    Canada
    What's the name of the cheat file and extension and where did you place it?
     
  6. JJBro1
    OP

    Member JJBro1 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jan 20, 2008
    Messages:
    849
    Country:
    United States
    im not quite sure what you mean but its USRCHEAT and i placed it in the cyclo folder
     
  7. basf11214

    Newcomer basf11214 Member

    Joined:
    Oct 4, 2007
    Messages:
    40
    Country:
    United States
    change the file name to "user.evoCheats" and it should work.
     

Share This Page