Holy **** @ Just Cause 2's map

Discussion in 'Computer Games and General Discussion' started by Feels Good Man, Apr 6, 2010.

Apr 6, 2010
  1. Feels Good Man
    OP

    Member Feels Good Man GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Apr 15, 2007
    Messages:
    1,643
    Country:
    Canada
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]

    Everything you see, you can travel to. o__o
     
  2. Twiffles

    Member Twiffles танковые победы

    Joined:
    Sep 6, 2007
    Messages:
    1,925
    Country:
    Germany
    Sense of scale = godly. Yeah, since you can go practically anywhere, the amount of fun to be had is quite possibly endless. Also Mile High Club achievement.
     
  3. juggernaut911

    Member juggernaut911 GBAtemp Slut!

    Joined:
    Jul 13, 2006
    Messages:
    4,153
    Country:
    United States
    looks fun. dl'd the demo a bit ago. will decide if I buy or not
     
  4. FAST6191

    Reporter FAST6191 Techromancer

    pip
    Joined:
    Nov 21, 2005
    Messages:
    21,705
    Country:
    United Kingdom
    Damn it, I knew consoles were getting long in the tooth (last year Risen demonstrated that very well) but that is crazy.
    Time for a spell of upgrading I think.
     
  5. Frederica Bernkastel

    Member Frederica Bernkastel WebPerf and PWA advocate; @antoligy on Twitter

    Joined:
    Jan 31, 2008
    Messages:
    3,145
    Location:
    Hinamizawa
    Country:
    United Kingdom
    44 square kilometers of map, enjoy.
     
  6. david432111

    Member david432111 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jul 17, 2008
    Messages:
    859
    Location:
    Denmark
    Country:
    Denmark
    I know. I recently showed my friends how big the map was and they were quite impressed.
     
  7. raulpica

    Supervisor raulpica With your drill, thrust to the sky!

    Joined:
    Oct 23, 2007
    Messages:
    10,657
    Location:
    _____________ PowerLevel: 9001
    Country:
    Italy
    ZOMH. Must play it. I'll try it at home [​IMG]
     
  8. Satangel

    Member Satangel BEAST

    Joined:
    Nov 27, 2006
    Messages:
    10,255
    Location:
    Bruges, Belgium
    Country:
    Belgium
    Remembered that the last one was also quite big, but this is just another step further!
    I'll wait for a few reviews though, this scale of map makes me think about bugs and a boring world.
    GTA IV wasn't that big at all, but there was something to do everywhere.
    You can make a world very big, but you have to make sure there is something to do everywhere!
     
  9. playallday

    Member playallday Group: GBAtemp Ghost

    Joined:
    May 23, 2008
    Messages:
    3,773
    Location:
    [@N@[)@
    Country:
    Canada
    I can't wait until my card gets back from BFG RMA! [​IMG] It's already been like a week... (It's a 8800GTS G92 512MB.)
     
  10. Rydian

    Member Rydian Resident Furvert™

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,883
    Location:
    Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
    Country:
    United States
    This. A giant map of nothing is incredibly boring now matter how big you make it.
     
  11. Joe88

    Member Joe88 [λ]

    Joined:
    Jan 6, 2008
    Messages:
    11,185
    Location:
    NYC
    Country:
    United States
    not that big from other maps like oblivion's map is 41km, far cry 2 map is 50km though!
     
  12. playallday

    Member playallday Group: GBAtemp Ghost

    Joined:
    May 23, 2008
    Messages:
    3,773
    Location:
    [@N@[)@
    Country:
    Canada
    Most of Far Cry 2 is just walking around... Get's old really fast.
     
  13. Feels Good Man
    OP

    Member Feels Good Man GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Apr 15, 2007
    Messages:
    1,643
    Country:
    Canada


    This is awesome
     
  14. FAST6191

    Reporter FAST6191 Techromancer

    pip
    Joined:
    Nov 21, 2005
    Messages:
    21,705
    Country:
    United Kingdom
    I agree with big maps being boring and while you do have a fast travel system the game is otherwise sorely in need of a ultra fast manual method (turn right at the mansion you start at you will hit an airstrip to get a fast plane a few locations over) once you get a bit of military attention added it works very well.

    About the worst thing that can happen is you splash down in the ocean with no ships around and have to swim a bit.
     
  15. Rydian

    Member Rydian Resident Furvert™

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,883
    Location:
    Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
    Country:
    United States
    Wow, if the environment is actually populated properly with trees and objects and such, and is pretty enough, I may just enjoy riding around in it.
     
  16. juggernaut911

    Member juggernaut911 GBAtemp Slut!

    Joined:
    Jul 13, 2006
    Messages:
    4,153
    Country:
    United States
    Pretty fun to screw around in but, I enjoy it more when there are enemies and civies together because i just hop on a civ car, shoot crap, enemy bike pulls up, steal it with ALT, drive off into the majestic sunset with my hair blowing in the wind and with an erection.


    Fun game.
     
  17. playallday

    Member playallday Group: GBAtemp Ghost

    Joined:
    May 23, 2008
    Messages:
    3,773
    Location:
    [@N@[)@
    Country:
    Canada
    So guys, how do you think it'll run on my 8800GTS (a.k.a. 9800GTX)?
     
  18. logical thinker

    Member logical thinker GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jul 18, 2008
    Messages:
    567
    Country:
    Japan
    Is anyone playing this game with an ATI card? After playing for some minutes (maybe 5), my computer simply turns off (others say that the game just crashes). This happened with the demo, but I lowered the settings and could play normally. Now, with the full game, I tried lowering the settings, tried 2 cracks from RELOADED and 1 crack and 1 DLC from SKIDROW, tried uninstalling Daemon Tools and SPTD driver, tried ATI 9.11 and 10.3 drivers, checked the temps, defraged the HD, ran CHKDSK... Nothing fix it.

    Specs
    Windows 7 64bit PT-BR
    C2D E8400 3.0GHz
    4GB DDR2 800
    ATI HD 4850
    Gigabyte GA-G31M-S2L
    Corsair HX450W

    All other games work normally.
     
  19. Joe88

    Member Joe88 [λ]

    Joined:
    Jan 6, 2008
    Messages:
    11,185
    Location:
    NYC
    Country:
    United States
    whats your psu?
    might be power problem with a lower end psu
     
  20. logical thinker

    Member logical thinker GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jul 18, 2008
    Messages:
    567
    Country:
    Japan
    It is a Corsair HX450W. (I'll update the previous post)
    I built this computer.

    After more testing, I found that it was actually overheat. This computer is only a little more than 1 year old, but the thermal paste was in a terrible state. It was dried and not making good contact. I cleaned everything and change the thermal paste, now, the temps are better than when it was new. [​IMG]
     

Share This Page