Help with Spider Man Shattered Dimensions

Discussion in 'DSTT' started by GMTN, Dec 22, 2010.

Dec 22, 2010
  1. GMTN
    OP

    Newcomer GMTN Member

    Joined:
    Jul 31, 2010
    Messages:
    25
    Country:
    Canada
    I'm using the latest and greatest Retro updates and the proper rom ( I've tried a few ) as far as I can tell. I am booting off TT menu and all I get is the double white screens. I can't get it to boot from YSmenu either. In fact, nothing boots from YSmenu after it boots up from TTmenu

    Any tips and pointers ?

    The same rom works fine on my AK2i and R4 Wood.

    Thanks
     
  2. retrogamefan

    Member retrogamefan GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 8, 2009
    Messages:
    790
    Country:
    Antarctica
    Thanks for letting me know. What is the exact cart that you have and are you using v6.43?
     
  3. DeltaBladeX

    Member DeltaBladeX GBAtemp Fan

    Joined:
    Jul 20, 2009
    Messages:
    331
    Country:
    New Zealand
    Tested 5204 - Spider-Man - Shattered Dimensions (U) with YSMenu and V6.43 firmware, works fine.
     
  4. GMTN
    OP

    Newcomer GMTN Member

    Joined:
    Jul 31, 2010
    Messages:
    25
    Country:
    Canada

    That's too funny. I spent the last hour trying different roms and older upgrades and it didn't work. I was trimming, patching, you name it, I looked it up. Now I just popped in the new V6.43 and it's working fine.

    The same with Winter Sports - The Next Challenge. It was not working before but now it is.

    I also liked the way you separated the YSMENU from the TTMENU into different folders as people like me prefer the TTMENU.

    Anyways, YOU ROCK !

    Much thanks from the silent crowd.
     
  5. longodongo

    Newcomer longodongo Member

    Joined:
    Dec 17, 2010
    Messages:
    11
    Country:
    United States
    I had the same issue with that spiderman game trying v6.43 on original dstt. Just got white screen,so i reverted back to the "original",if you can call it that v1.18 from ndstt,and it worked perfect. It's kind of odd,but i'm usually getting some oddball rom that won't load up with each upgrade of this awesome software. My sims sky heroes seems to work for everyone,yet i can only get it to work on 1 of 3 chips. I wonder if the type of micro sd card being used has something to do with compatability of all roms. Awesome work!!
     
  6. retrogamefan

    Member retrogamefan GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 8, 2009
    Messages:
    790
    Country:
    Antarctica
    I would suggest that you redownload v6.43 from filetrip, as Spiderman (5204 & 5218) have now been confirmed working to me by a couple of people with v6.43...Also, have you deleted the .sav for 5237 My Sims Sky Heroes and tried playing again?
     
  7. longodongo

    Newcomer longodongo Member

    Joined:
    Dec 17, 2010
    Messages:
    11
    Country:
    United States
    I will redownload the file. Yes,i delete the sav file,and it will play ok when it recreates a new sav file,but once i restart the game,it goes to a black screen,and nothing happens. thanks.
     
  8. longodongo

    Newcomer longodongo Member

    Joined:
    Dec 17, 2010
    Messages:
    11
    Country:
    United States
     

Share This Page