help with dsx86 and windows 3

Discussion in 'NDS - Emulation and Homebrew' started by Luigi2012SM64DS, Sep 4, 2011.

Sep 4, 2011
  1. Luigi2012SM64DS
    OP

    Banned Luigi2012SM64DS G-old member

    Joined:
    Aug 27, 2011
    Messages:
    2,060
    Location:
    Minecrapt
    Country:
    Canada
    ok i used a gude on this website but there is one problem. when i run the command setup.exe it just says that it can't find it help please no setup.exe file came with the iso
     
  2. DrOctapu

    Member DrOctapu Magnificent Bastard

    Joined:
    Dec 23, 2008
    Messages:
    1,207
    Location:
    Hell.
    Country:
    United States
    Have you extracted the ISO?
     
  3. dicamarques

    Member dicamarques Definitely not Bruce Wayne.

    Joined:
    Jun 25, 2010
    Messages:
    1,012
    Location:
    Your computer's Recycle Bin
    Country:
    Portugal
  4. Buleste

    Member Buleste Old Fart

    Joined:
    Dec 19, 2010
    Messages:
    852
    Country:
    United Kingdom
    If you go to the bottom of the DSx86 compatibility list you will see the Windows 3.0 with Multi Media Extensions. Click on the link and then click on the download link to download DD.zip. Extract dd.zip to the root of you SDHC acrd. Load DSx86 and type win at the dos command. Windows 3.0 will then run.
     
  5. Luigi2012SM64DS
    OP

    Banned Luigi2012SM64DS G-old member

    Joined:
    Aug 27, 2011
    Messages:
    2,060
    Location:
    Minecrapt
    Country:
    Canada
    oh thank you all i had was the iso
    Please edit the guide
     
  6. dicamarques

    Member dicamarques Definitely not Bruce Wayne.

    Joined:
    Jun 25, 2010
    Messages:
    1,012
    Location:
    Your computer's Recycle Bin
    Country:
    Portugal
    Hmm what is wrong? what should i edit?
     
  7. Luigi2012SM64DS
    OP

    Banned Luigi2012SM64DS G-old member

    Joined:
    Aug 27, 2011
    Messages:
    2,060
    Location:
    Minecrapt
    Country:
    Canada
    well you need to download the multmedia extention version and just write win at it'll work in yoiur guide you have to iso and run setup.exe but that doesn't work
     
  8. dicamarques

    Member dicamarques Definitely not Bruce Wayne.

    Joined:
    Jun 25, 2010
    Messages:
    1,012
    Location:
    Your computer's Recycle Bin
    Country:
    Portugal
    ? Mine it works without the multimedia extention, maybe you didnt everything correctly.
     
  9. Luigi2012SM64DS
    OP

    Banned Luigi2012SM64DS G-old member

    Joined:
    Aug 27, 2011
    Messages:
    2,060
    Location:
    Minecrapt
    Country:
    Canada
    i did every thing hrmm let me try redownloading
    edit: turns out i never extraced the iso i never knew what it ment its fixed now
     

Share This Page