Help me with the fake...

Discussion in 'Acekard' started by blackjack177, Sep 5, 2009.

Sep 5, 2009
  1. blackjack177
    OP

    Newcomer blackjack177 Newbie

    Joined:
    Sep 5, 2009
    Messages:
    5
    Country:
    United States
    http://www.gbatemp.net/index.php?showtopic=170108

    i just bought a akecard 2, and it is a fake,due to this link [​IMG]
    My chip is not actel , it is another, and when i install latest firmware, when i run a game, a red screen appears and my nds became freeze
    i found some fw older and tried to install, and when i run a game, a white screen appears and freeze my nds also
    I knew it is a fake...
    But i have seen some web they said it is a clone and maybe i can use it
    How can i use it, even it is a fake
    My friend in another country bought it for me, but now i cant come there and change things..
    Is it possible to use the fake one, any firmwares on it?

    My fake card is the same with that akecard in the link above
    Thank 4 helping me
     
  2. Another World

    Former Staff Another World Emulate the Planet!

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Messages:
    10,476
    Location:
    From Where???
    Country:
    Colombia
    format your msd and try to run some of the r4 firmwares on it. because, honestly, it is probably an r4 with an acekard sticker on it. if that doesn't work try the older versions of the official and akaio firmwares. make sure you run the panasonic formatter on the msd card before you set it up. make sure you put on fresh installs of the fimrwares.

    if you can't get it working try to get it exchanged. do not tell them it is a fake but instead tell them that it is not working and describe what you did to debug it. acekard will not provide a warranty on a fake/clone kit, so you will need to deal with the people who sold it to you.

    next time do some research before your purchase and purcahse from a legit online shop.

    -another world
     
  3. blackjack177
    OP

    Newcomer blackjack177 Newbie

    Joined:
    Sep 5, 2009
    Messages:
    5
    Country:
    United States
    thank u very much, im trying and hoping..
    it is just a gift from my friend..[​IMG]
    i cant exchange it now
    btw im using ndsi [​IMG]
     
  4. blackjack177
    OP

    Newcomer blackjack177 Newbie

    Joined:
    Sep 5, 2009
    Messages:
    5
    Country:
    United States
    i tried..
    some r4 firmware for dsi doesnt work.. some older fw for acekard also..
    im really unlucky..my father wont buy for me any real games.. look like i should give up on my dsi [​IMG]
    it is impossible for a kid 11 years old like me [​IMG]
     

Share This Page