Help loading us games on my jap wii!

Discussion in 'Wii - Hacking' started by bleacherichigo, Nov 13, 2009.

Nov 13, 2009
  1. bleacherichigo
    OP

    Newcomer bleacherichigo Newbie

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    gecko os seems to fail TT
    i'm using gecko os 1.9.3
    with no luck
    (4.1j)
    in need of urgent help ;_;
     
  2. Davess

    Member Davess On the list :D (Thanks Haflore)

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    693
    Location:
    __________________ Posts: 9326
    Country:
    Canada
    Please reply wii your wii specs please!

    and do me a favor please press the link in my signature (Wii Bricking Forum) and Vote Yes!
     
  3. bleacherichigo
    OP

    Newcomer bleacherichigo Newbie

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    my wii specs? [​IMG]
    sry i dunno much;;
    i know version is 4.1j
    installed hbc thru hackmii/banner bomb things.
    but no idea how to run this US game...
    tried gecko os in lots of dif settings, and also neo gamma r6.
    burned jap discs were fine, but y not legit us ones T^T?
     
  4. Davess

    Member Davess On the list :D (Thanks Haflore)

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    693
    Location:
    __________________ Posts: 9326
    Country:
    Canada
    so trucha bug?
    all essentials for wii backups?
     
  5. bleacherichigo
    OP

    Newcomer bleacherichigo Newbie

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    what is this "trucha bug"?
    short search tells me it's some fake assignment of...
    blah- lol excuse my ignorance.

    what do you mean by "all essentials for wii backups"?
    is that like some package name or were you asking me if i had what i needed for wii backups?
    since japanese backup discs work fine, im guessing i have what i need in terms of that;;

    shud i try backing up the US game and then try it? or does that make no difference...?

    anyways, thnx for helping me [​IMG]

    EDIT: and how can i confirm that my wii has this "trucha bug"? if so, then i'll be able to use those "trucha bug restorers" and stuff. right;;?
     
  6. razorback78

    Member razorback78 GBAtemp Maniac

    Joined:
    Aug 3, 2009
    Messages:
    1,183
    Country:
    Philippines
    explaining to you everything in this thread is really not needed. i cannot understand how you had soft modded your wii without understanding the basic things for wii hacking...that's too risky. luckily for you did not mess your wii up.

    you could read what is trucha bug here http://sites.google.com/site/completesg/hacking-guide/trucha

    how about preloader or startpatch system menu hack region free wii game? still not familiar with this...read this...http://wiibrew.org/wiki/Preloader
     

Share This Page