Help! Can I update from disc?

Discussion in 'Wii - Hacking' started by naveedy, Dec 7, 2009.

Dec 7, 2009
  1. naveedy
    OP

    Member naveedy GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 6, 2008
    Messages:
    154
    Location:
    Iran
    Country:
    United States
    I have a hacked wii and i have been playing the emulators on it for so long that I havent bought or played a game on it in so long,



    Today i bought the new super mario bros game, and it is telling me to update...can i update???



    I am on 3.2 i beleive
     
  2. naveedy
    OP

    Member naveedy GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 6, 2008
    Messages:
    154
    Location:
    Iran
    Country:
    United States
    or us it 4.2... its the newest one i think
     
  3. Dialexio

    Member Dialexio GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    1,546
    Country:
    United States
    New Super Mario Bros. Wii contains the System Menu 4.1 update (and boot2v4). Other than possibly wiping out BootMii, you should be fine.

    (If you don't want to update, New Super Mario Bros. Wii uses IOS53.)
     
  4. naveedy
    OP

    Member naveedy GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 6, 2008
    Messages:
    154
    Location:
    Iran
    Country:
    United States
    It doesnt give me a choice to update or not
     
  5. naveedy
    OP

    Member naveedy GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 6, 2008
    Messages:
    154
    Location:
    Iran
    Country:
    United States
    how do i use IOS53? sorry for noob questions
     
  6. pepxl

    Member pepxl GFX W!Z4RD

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Messages:
    3,263
    Country:
    United Kingdom
    how doesnt it give you a choise?

    once you insert the disk it wii say "System Update" on the disk channel instead of NSMBW banner, thats the only choise youve got and if youve click on the disk channel and decided you dont want to update you must hold the power button to power off the wii at the confirmation screen BEFORE it updates

    EDIT

    use dopios to install IOS53(wii needs net access) ,use NUS to get IOS53(pc app) and install with wadmanager or get the cioscorp patched IOS53 and install that
     
  7. razorback78

    Member razorback78 GBAtemp Maniac

    Joined:
    Aug 3, 2009
    Messages:
    1,183
    Country:
    Philippines
    or use priiloader hacks to skip disc updates.
     

Share This Page