Help! Animal Crossing Won't Boot :'(

Discussion in 'NDS - Console and Game Discussions' started by theotherfreakygu, Dec 30, 2007.

Dec 30, 2007
  1. theotherfreakygu
    OP

    Newcomer theotherfreakygu Advanced Member

    Joined:
    Sep 30, 2007
    Messages:
    89
    Country:
    United States
    My DS runs Flashme. My sister's doesn't.
    I cannot run my copy of AC, My sister's copy, or the ROM on my R4 on my DS. I can run all three on her DS.
    This is a problem. Not only can we not do multiplayer, but it's her DS.
    I've never had trouble when using Flashme and AC before, infact, I used to use it all the time to upload hacked saves with my ol' GBAMP. All other games run fine on my DS.

    Please Help. I have no idea what's wrong.

    Update: Tried Uninstalling Flashme. No Dice. [​IMG]
     
  2. PanzerWF

    Member PanzerWF GBAtemp Fan

    Joined:
    Jul 4, 2007
    Messages:
    477
    Country:
    Canada
    Erm, turn off cheats?
    Use the newer one, it'll say v1.1 or something like that in the name?
    Don't trim it?
    Reformat your microSD and try putting everything on again?

    That's all the advice I can give. Hopefully one of them can help, g'luck!
     
  3. theotherfreakygu
    OP

    Newcomer theotherfreakygu Advanced Member

    Joined:
    Sep 30, 2007
    Messages:
    89
    Country:
    United States
    None of those worked. I erased the EEPROM chips to reformat the saves. It appears that the saves were corrupted somehow. Thanks anyway, a non-working reply is better than none at all!

    Unless it's spam... lol.

    Updated: I had messed with the new year's countdown, so It wouldn't work because it didn't know where to create it.
    And Happy New Year, everyone!
     

Share This Page