HDL and Killzone problem

Discussion in 'Sony PlayStation 1 & 2' started by Gagarin, Feb 20, 2009.

Feb 20, 2009

HDL and Killzone problem by Gagarin at 8:11 PM (784 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. Gagarin
    OP

    Member Gagarin GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 11, 2007
    Messages:
    938
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    How to make this game run on HDL?
    Please help!
     
  2. xist

    Member xist ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΑΙΜΟΝΑ ΕΑΥΤΟΥ

    Joined:
    Jul 14, 2008
    Messages:
    5,861
    Country:
    United Kingdom
    Enable Mode 3 (Kill HDL on launch) and it'll work.
     
  3. Gagarin
    OP

    Member Gagarin GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 11, 2007
    Messages:
    938
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    Thanx! [​IMG]
     

Share This Page