HBL + Luma3ds Not Working After Updates

Discussion in '3DS - Flashcards & Custom Firmwares' started by hoist20032002, Dec 29, 2016.

  1. hoist20032002
    OP

    hoist20032002 GBAtemp Regular

    Member
    221
    8
    Nov 14, 2007
    United States
    Ok, so I updated them & now they're not working. I can only get into my SysNAND now since HBL isn't opening. It keeps sending me to a press A screen & before that started, Luma wouldn't even let me into my EmuNAND/RedNAND. What do I do? I've read & researched over the past week & nothing I've tried works....This is what I'm running.
     

    Attached Files:

  2. keyra

    keyra Spoderman self proclamed fan

    Member
    818
    210
    Dec 23, 2008
    France
    you updated your sysnand without having a9hl? if yes you have to downgrade again
     
  3. nechigawara

    nechigawara Citizen of Gamindustri

    Member
    1,165
    389
    Oct 14, 2006
    Thailand
    Planeptune
    Did your setting is menuhax + Luma3DS or A9LH + Luma3DS?
    If it's menuhax, you're screw. Do DSiwarehax to downgrade and consider installing A9LH.
    Since you would fail again using menuhax considering you failed once.
     
  4. hoist20032002
    OP

    hoist20032002 GBAtemp Regular

    Member
    221
    8
    Nov 14, 2007
    United States
    Well, I have A9LH & Luma3DS on it. I updated Luma & HomeBrew Launcher and they just took a crap on me...

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    And does it have to be a N3DS to fix another N3DS? Because I have the N3DS XL..
     
  5. nechigawara

    nechigawara Citizen of Gamindustri

    Member
    1,165
    389
    Oct 14, 2006
    Thailand
    Planeptune
    Then, take a photo when you press select while turning your console on.
     
    x65943 likes this.