Having trouble with patched Tales of Innocence

Discussion in 'NDS - ROM Hacking and Translations' started by nemt, Nov 7, 2010.

Nov 7, 2010
  1. nemt
    OP

    Newcomer nemt Advanced Member

    Joined:
    Mar 25, 2009
    Messages:
    75
    Country:
    United States
    The game will work fine for 1-2 hours then I'll go to save at a savepoint instead of in the field and it will lock up 1 bar away from completion. When I retart EVERY save is corrupted (the continue screen won't even load).

    I've had to restart twice already. Any ideas?

    I'm using CycloDS Evolution with v1.59 firmware and DS Lite
     
  2. oniryuk1

    Newcomer oniryuk1 Advanced Member

    Joined:
    Apr 30, 2010
    Messages:
    65
    Location:
    Georgia
    Country:
    United States
    get a clean rom from games-engine and patch it up with the patch , then it will work
     
  3. nemt
    OP

    Newcomer nemt Advanced Member

    Joined:
    Mar 25, 2009
    Messages:
    75
    Country:
    United States
    I don't need the ROM. I already have the game and the English patch.
     
  4. nemt
    OP

    Newcomer nemt Advanced Member

    Joined:
    Mar 25, 2009
    Messages:
    75
    Country:
    United States
    Anyone?
     
  5. InuYasha

    Member InuYasha Professional Coke Fiend

    Joined:
    Dec 8, 2007
    Messages:
    1,778
    Country:
    United States
    Format your memory card or try the latest beta,if neither of those work try a new memory card...
     
  6. nemt
    OP

    Newcomer nemt Advanced Member

    Joined:
    Mar 25, 2009
    Messages:
    75
    Country:
    United States
    The latest beta what? It's a final release.
     
  7. Knyaz Vladimir

    Member Knyaz Vladimir 3DS Hacker

    Joined:
    Apr 18, 2009
    Messages:
    555
    Location:
    Unconfirmed
    Country:
    Canada
    1.59 = B.4
    1.60 > 1.59
    B.4 >= 1.60

    If that made no sense, get 1.60 and post in the Cyclo section.
     
  8. nemt
    OP

    Newcomer nemt Advanced Member

    Joined:
    Mar 25, 2009
    Messages:
    75
    Country:
    United States
    Oh thanks, I didn't know they updated the firmware. I'll give it another shot.
     

Share This Page