Have trouble with NOR

Discussion in 'EZ-Flash' started by Brettska, Aug 28, 2010.

Aug 28, 2010

Have trouble with NOR by Brettska at 10:09 PM (678 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. Brettska
    OP

    Newcomer Brettska Member

    Joined:
    Apr 4, 2010
    Messages:
    10
    Country:
    United States
    Sorry if this problem has already been discussed, but i am unable to load any GBA game through NOR on EZ Flash V (3 in 1 +). I'm using GBA Exploder 0.58b on my R4 Ultra. Any time i try to run a game in NOR it just wont load. I first hit A to "Copy game" and it copies, then i hit X to "Run game in NOR" but every time it finishes loading i get stuck at the Gameboy screen, there is no Nintendo logo at the bottom (it's acting as if there is no game inserted.) How can i solve this?
     
  2. DJ Hobo

    Member DJ Hobo GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 27, 2008
    Messages:
    240
    Country:
    Australia
    Have you tried checking the DS main menu screen (where pictochat is) to check if the game actually loaded into the 3 in 1?
     
  3. Brettska
    OP

    Newcomer Brettska Member

    Joined:
    Apr 4, 2010
    Messages:
    10
    Country:
    United States
    Thats the problem, it copies fine, but doesn't load

    EDIT: Weird, it just started working.
     

Share This Page