Has ANYONE got Harvest Moon to save yet on M3?

Discussion in 'NDS - Console and Game Discussions' started by mimi_mushroom, Sep 27, 2006.

  1. mimi_mushroom
    OP

    Newcomer mimi_mushroom Newbie

    Joined:
    Jul 12, 2006
    Messages:
    5
    Country:
    United Kingdom
    Hi, I KNOW it's been asked before, but as I can't post in the past thread asking the question I am afraid I'm going to have to ask here.

    I have an M3 (SD), and the Harvest Moon (US) runs fine on it, but although it says that it has saved, when I restart the game the save has disappeared. I know it has been asked before of the Supercard where someone was having the same problem, but lots of people said 'just tried the game, it loads fine for me... Well, as I say it LOADS fine, but it won't save. Has anyone with an M3 actually managed to save and then go back to their progress the next day or so and still found it there? If so, please can you let me (and others) know how.

    I know that this has been covered before:

    http://gbatemp.net/index.php?showtopic=37091&hl=
    and
    http://gbatemp.net/index.php?showtopic=36983&st=60

    But neither of those now inactive threads hold the answer for me and I am unable to past in the last thread as the forum keeps giving me a blank page...

    Many thanks in advance....

    Mimi [​IMG]
     
  2. tama_mog

    Member tama_mog Kupo

    Joined:
    May 6, 2006
    Messages:
    1,288
    Country:
    United States
  3. mimi_mushroom
    OP

    Newcomer mimi_mushroom Newbie

    Joined:
    Jul 12, 2006
    Messages:
    5
    Country:
    United Kingdom
    Hello, yes, I have all of the correct manager and firmware updates and have applied it with exactly those settings, yet still it does not work. It says that it has saved and yet when you restart the game again it has disappeared...
     
  4. tama_mog

    Member tama_mog Kupo

    Joined:
    May 6, 2006
    Messages:
    1,288
    Country:
    United States
    this happens with only harvest moon or every other game? And does this happen when you soft reset or do a hard reset? Do you have auto-backup saving feature enabled in the setup options?
     
  5. mimi_mushroom
    OP

    Newcomer mimi_mushroom Newbie

    Joined:
    Jul 12, 2006
    Messages:
    5
    Country:
    United Kingdom
    Harvest Moon is the only game that it happens with (typically, as it is the game I MOST want to play :'( ) and it happens whether I do a hard or soft reset. I do have the auto backup on, yes.
     
  6. dark_angel

    Newcomer dark_angel Advanced Member

    Joined:
    Jul 14, 2006
    Messages:
    67
    Location:
    Queensland
    Country:
    Australia
    i don't know what you did, but mine works perfectly on safe mode
     
  7. mimi_mushroom
    OP

    Newcomer mimi_mushroom Newbie

    Joined:
    Jul 12, 2006
    Messages:
    5
    Country:
    United Kingdom
    Oh, how weird... I have tried it three or four times now, every time with the same problem. Does yours save OK?
     
  8. tama_mog

    Member tama_mog Kupo

    Joined:
    May 6, 2006
    Messages:
    1,288
    Country:
    United States
    If you're still having problems, try the new firmware and gm update. Then see what happens, everyone else seems to have it working.
     

Share This Page