got error -6 how do i get past it?

Discussion in 'Wii - Hacking' started by elmachin, Apr 14, 2009.

Apr 14, 2009
  1. elmachin
    OP

    Newcomer elmachin Advanced Member

    Joined:
    Feb 7, 2009
    Messages:
    70
    Country:
    United States
    Hi yall it took me a while to get past the error -1 when first using usb loader now with usb loader 1.4 i get to where it detects my hdd but it will not format now it gives me error -6 push any button to restart
    i'm on 3.2U with twilight hack got HBC already updated cios rev 10 and using usb 1.4 from wanin. any help would be appreciated thanks
     
  2. stonetempler

    Newcomer stonetempler Advanced Member

    Joined:
    Feb 5, 2009
    Messages:
    53
    Country:
    Germany
    first try when the loader starts push fast a button (first is usb) and than hopefully you can format
    i have it sometimes with the 1.4 wan this Problem that i must be fast choice betwen the sd and usb to work.
    other think ....
    try to use another Usbloader - http://gbatemp.net/index.php?showtopic=147085
     
  3. funnystory

    Banned funnystory Banned

    Joined:
    Sep 20, 2008
    Messages:
    1,472
    Country:
    United States
    try reinstalling ciosrev10 i had this problem also
     
  4. elmachin
    OP

    Newcomer elmachin Advanced Member

    Joined:
    Feb 7, 2009
    Messages:
    70
    Country:
    United States
    Thanks for your replies it took me a while but i tried every usb loader out there from the wiki and same result i also tried reinstalling ciosrev10 and still same -6 error. maybe i have to wait for usb loader 1.5
     
  5. moe24

    Newcomer moe24 Member

    Joined:
    Apr 13, 2009
    Messages:
    22
    Country:
    Canada
  6. elmachin
    OP

    Newcomer elmachin Advanced Member

    Joined:
    Feb 7, 2009
    Messages:
    70
    Country:
    United States
    yeah its not in there but i dont have the cash to just go out and buy another one. i rather keep trying and hope that the next update supports my hdd. but it seems its getting closer cuz before it wouldnt even recognize my hdd now it recognizes but just cant format it. I've tried formatting with the wbfs gui on my pc and putting a couple of games in there but it still wont go.
     

Share This Page