Got a problem with Command and Conquer: The first decade

Discussion in 'Computer Games and General Discussion' started by Wabsta, Feb 26, 2010.

  1. Wabsta
    OP

    Wabsta you fight like a dairy farmer

    Member
    3
    Apr 25, 2008
    Netherlands
    SCUMM Bar
    The game, well, collection worked like a charm for some time, but it just stopped to work.
    Now all I get when starting one of the games, is a black screen.
    I still hear the sound of the movie in the beginning and the background sound of the menu.
    Also, the sound of the options in the menu.

    But I just don't see anything.

    Notes:
    It's just Red alert 2 and Tiberian sun both + expansion, havent tried the older games tho.

    I tried compatiblemode, on different Windows versions, color options, low resolution, everything you can imagine what's in the properties menu.
    Also updated my GFX drivers.

    What more could I try?
     
  2. Lodis

    Lodis GBAtemp Regular

    Member
    2
    Jul 26, 2007
    United States
  3. juggernaut911

    juggernaut911 GBAtemp Slut!

    Member
    2
    Jul 13, 2006
    United States
    VIRUSSssUS!!!!%$16416%!%!!one!!11!eleven!!1

    jk it's legit. When you install a game, always check for patches.
     
  4. Wabsta
    OP

    Wabsta you fight like a dairy farmer

    Member
    3
    Apr 25, 2008
    Netherlands
    SCUMM Bar
    Aaaaaah, yea, idd, that's the problem!
    I installed it on my laptop and it worked fine, and as soon as I installed it on my desktop it was giving the black screens, but yea, now I remember, I installed the patch too on my laptop!
    Thank you very much [​IMG]
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice