Goldeneye custom menu

Discussion in 'Wii - Hacking' started by FragAguy, Dec 6, 2010.

Dec 6, 2010

Goldeneye custom menu by FragAguy at 7:14 PM (1,185 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. FragAguy
    OP

    Member FragAguy GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 25, 2009
    Messages:
    205
    Location:
    Behind you.
    Country:
    Netherlands
    I was kind of bored, so I swapped the thp video from goldeneye with the intro vid from no more heroes. I think I'll make a better .thp when I have some time, and upload a better youtube video.

    Edit: Here I have a new video I recently made. I only swapped some videos that were on the disc. You can see the eurocom logo appears different, and the main menu has a completely new appearance. Please tell me if you like it or not.

     
  2. FragAguy
    OP

    Member FragAguy GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 25, 2009
    Messages:
    205
    Location:
    Behind you.
    Country:
    Netherlands
    Uploaded a new video and added it to the first post.
     
  3. thhorde

    Newcomer thhorde Advanced Member

    Joined:
    Sep 14, 2009
    Messages:
    50
    Country:
    Canada
    that sewcond vid SHOULD be the actual thing. its pro [​IMG]
     
  4. buffdog

    Member buffdog GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    237
    Location:
    thank god for stickies
    Country:
    United Kingdom
  5. iggloovortex

    Member iggloovortex GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 20, 2009
    Messages:
    771
    Location:
    Stratford, CT
    Country:
    United States
    that is amazing. whens the release, ill be happy to add that to my game, even if it means ill have to burn a new disc
     
  6. FragAguy
    OP

    Member FragAguy GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 25, 2009
    Messages:
    205
    Location:
    Behind you.
    Country:
    Netherlands
    There is nothing I can release actually. If you want the same intro like me, you should take a look inside the .iso and extract the .thp video files. then you replace frontend.thp with MOCAP.thp and you're set.
     

Share This Page