Hacking Getting "Invalid NCA" error when trying to install Tinfoil

SwitchHacker

Member
OP
Newcomer
Joined
Jun 8, 2020
Messages
5
Trophies
0
Age
33
XP
52
Country
United States
I have a freshly hacked Switch. I hacked it by following the instructions at nh-server.github.io/switch-guide .

I've got:
  • Hekate 5.2.1
  • Atmosphere 0.12.0
  • Awoo Installer 1.3.3
  • Goldleaf 0.8.0
  • OFW 10.0.3
I downloaded the Tinfoil 8.10 NSP, and tried to install it using both Awoo and Goldleaf. Both applications give me an error: Invalid NCA signature.

I've googled the error message and looked through a bunch of posts, but none of them seemed to hold the solution to the problem. Can anyone tell me what's wrong and what to do about it?
 
Last edited by SwitchHacker,

C7XL

Well-Known Member
Newcomer
Joined
Mar 27, 2020
Messages
60
Trophies
0
Location
Around the World
XP
426
Country
United States
I have a freshly hacked Switch. I hacked it by following the instructions at nh-server.github.io/switch-guide .

I've got:
  • Hekate 5.2.1
  • Atmosphere 0.12.0
  • Awoo Installer 1.3.3
  • Goldleaf 0.8.0
I downloaded the Tinfoil 8.10 NSP, and tried to install it using both Awoo and Goldleaf. Both applications give me an error: Invalid NCA signature.

I've googled the error message and looked through a bunch of posts, but none of them seemed to hold the solution to the problem. Can anyone tell me what's wrong and what to do about it?

Where did you download it from? Try redownloading it and if it still fail then install it using the tinfoil NRO installer: https://tinfoil.media/repo/tinfoil.latest.zip
 

SwitchHacker

Member
OP
Newcomer
Joined
Jun 8, 2020
Messages
5
Trophies
0
Age
33
XP
52
Country
United States
You nailed it, Lacius. After installing the signature patches, I stopped getting the error message about invalid NCA, and I was finally able to install Tinfoil!

Now the problem has changed; when I try to launch Tinfoil, I see a simple "Unable to start software" error message.

EDIT: It was my own fault, I was on SYS instead of EMU.
 
Last edited by SwitchHacker,

ManNy-AnD

New Member
Newbie
Joined
Oct 19, 2020
Messages
1
Trophies
0
Age
44
XP
27
Country
Mexico
Hello, I have a problem with outlas 2,

I have updated the sigpatches to their latest version and the latest version of the colsola but I make a mistake when I want to remove it,




Already tried with awoo install, gofleaft and litium, even try via usb and nothing




Please help me I can't think of any other idea
 

Draxzelex

Well-Known Member
Member
Joined
Aug 6, 2017
Messages
16,646
Trophies
1
Age
27
Location
New York City
XP
11,225
Country
United States
Hello, I have a problem with outlas 2,

I have updated the sigpatches to their latest version and the latest version of the colsola but I make a mistake when I want to remove it,




Already tried with awoo install, gofleaft and litium, even try via usb and nothing




Please help me I can't think of any other idea
Can you give us any other details at all?
 
General chit-chat
Help Users
    Psionic Roshambo @ Psionic Roshambo: You will thank me for this later, this stuff tries to grow everywhere....